10 domas, kas rodas tikai tad, ja tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku

Foto – Pexels

Lielākoties šīs domas apliecina, ka tu netiec pietiekami novērtēts, iedrošināts un mīlēts, lai uzticētos sev un šā brīža attiecībām…

Attiecības, protams, ir sarežģīts process, un ir dabiski, ka rodas šaubu un nedrošības brīži. Tomēr, ja tu pastāvīgi cīnies ar noteiktām domām, tas var liecināt par to, ka tu tomēr neesi kopā ar īsto cilvēku.

1. “Es vairs neesmu es”

Sajūta, ka esi zaudējis identitātes izjūtu vai arī – ka partneris nenovērtē tavu patieso “es”, var liecināt par to, ka šīs attiecības nomāc tavu individualitāti.

2. “Es vienmēr staigāju uz pirkstgaliem”

Pastāvīgas bailes no partnera iespējamās reakcijas vai uztraukums, ka jebkura rīcība varētu izraisīt konfliktu, liecina par emocionālās drošības un atklātas komunikācijas trūkumu.

3. “Es esmu pelnījusi ko labāku”

Foto – Pexels

Pašreizējo attiecību salīdzināšana ar to, ko esi pelnījis vai ko vēlies, var liecināt par to, ka esi samierinājies ar mazāku labumu nekā to, ko tev vajadzētu patiesai laimei.

Lasi vēl: Nešaubieties: 5 pazīmes, kas liecina, ka esat attiecībās ar kādu, kurš jūs mīl

4. “Es jūtos vientuļš pat tad, kad mēs esam kopā”

Sajūta, ka jūties emocionāli attālināts no sava mīļotā pat tad, kad esat fiziski kopā, var liecināt par saiknes vai intimitātes trūkumu.

5. “Es slēpju savas jūtas”

Foto – Pexels

Regulāra savu emociju vai jūtu apspiešana, lai izvairītos no partnera satraukšanas vai sadusmošanas, liecina par nelīdzsvarotību un spējas komunicēt attiecībās.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru