Zodiaka zīmju pārdabiskās spējas

Vērsis

Visi zina, ka Vērši pēc savas būtības ir godīgi, labestīgi un cēlsirdīgi cilvēki. Tāpēc jau neviens pat nenojauš, ka Vēršu burvju spēks ir lāsti. Meitene-Vērsis nekad nemētājas ar tādiem vārdiem kā “kaut jupis tevi rautu!”, jo zina: kas zin, mazums arī parauj! Protams, neviens pa īstam nav noMir*s. Toties daži ir sāpīgi krituši no savām vietām tikai un vienīgi tāpēc, ka Vērsis tos nolādēja. Tas ir, tāpēc, ka meitene-Vērsis uz viņiem par kaut ko nopietni apvainojās.

Bet jāatzīmē, ka apvainot meiteni-Vērsi vajag ilgi un spītigi, visādos veidos parādot, ka jūs apzināti viņai kaitējat. Un arī viņu burvju spēks darbojas abējādi: Vērsim nav grūti saviem tuviniekiem uzburt visādus dzīves labumus. Labiem cilvēkiem nekā nav žēl!

Dvīņi

Dvīņi meistarīgi pārvalda to, ko īsti par maģiju nenosauksi. Meitenes-Dvīņi ir iedzimtas hipnotiķes. Īstas, nebīsimies šī vārda, leļļu aktrises, kas spēj pakļaut apkārtējos cilvēkus savai gribai un likt viņiem darīt to, kas labpatīkas Dvīņiem.

Par laimi, Dvīņiem parasti nelabpatīkas nekas īsti slikts. Viņiem parasti labpatīkas jautroties. Tā kā, ja jūs vakar dzērāt kopā ar meiteni-Dvīni kaut ko apreibinošu, tad šodien no rīta labāk paslēpieties kaut kur pēc iespējas tālāk. Un savu uzvārdu arī labāk nomainiet. Un valsti.

Vēzis

Meitenēm-Vēžiem ir vismīļākais un labākais burvju spēks: viņām ir viegla roka. Lai kam viņas arī nepieķertos – viņām viss izdodas viegli un nepiespiesti, un vēl ļoti, ļoti skaisti. Jo īpaši Vēžiem patīk valdīt augu pasaulē un ārstēt slimos. Un, ja meitenei-Vēzim nav pašai sava privāta dārziņa, tad viņa uz savām palodzēm izveidos īstu mazdārziņu. Bet, ja viņa pēkšņi nav ne ārsts un arī ne medicīnas māsa, tad viņa tik un tā ārstēs visus visapkārt.
Un viņai viss izdosies: sauss koka gabals, ko viņa iespiež zemē ar savām rokām, rīt jau uzziedēs, bet kāds saslimis darba kolēģis no viņas maigajām rūpēm atlabs un aizskries savās darīšanās. Kaut gan, iespējams, viņš vienkārši aizbēgs kaut kur tālāk no šīm pašām maigajām rūpēm. Kuras, godīgi atzīstamies, mēdz būt par daudz.

Lauva

Lauvenes vienmēr spēlē ar vērienu, un tas attiecas arī uz maģiju. Visādi tādi nieki kā gaišredzība un pareģojumu spēks viņas neinteresē, tie ir sīkumi. Lauvenes spēj sūtīt pieprasījumus pa taisno uz debesu kanceleju.

Bez visādām šamaņu dejām ar tamburīniem. Lauvene vienkārši kaut ko vēlas un dārgā pasaules radība nekavējoties visu to viņai arī sūta. Bet to saņem tikai Lauvene. Viņai nav lemts izpildīt svešas vēlēšanās. Un viņai to arī nemaz tik ļoti negribas.

Jaunava

Jaunavas burvju spēks ir telepātija. Jaunavas svešu cilvēku domas lasa kā atvērtu grāmatu, un ne tikai domas: daži vēl pat padomāt nepaspēj, bet Jaunava jau zina, ka viņi, pirmkārt, tūlīt padomās, un otrkārt, pēc tam arī izdarīs. Un viņa pat zina, kā tieši.

Tiesa pašas viņas nicina cilvēkus ar mistisku domāšanu un netic maģiaji. Viņas uzskata, ka, ja visi atvērtu acis un sāktu izmantot galvu, kā nākas, tad apkārt būtu vieni vienīgi telepāti.

Svari

Bet meitenes-Svari gan ir īstas sapņotājas. Svari par to zina, tāpēc ar lielāko prieku ķeras pie sapņu tulkošanas, zīlēšanas pēc kārtīm un kafijas biezumiem, un ir gatavas pareģot visiem, kas to vēlas, bez maksas, tīri no sirds. Bet mēs, godīgi sakot, neiesakām griezties pie Svariem ar šiem te jautājumiem.
Tāpēc, ka Svari visiem pareģo murgus, vietējas apokalipses, mēri, badu, bailes un tamlīdzīgi. Un neko labu viņi nekad nepareģo. Ne tāpēc, ka Svari ir drūmi tipiņi, bet gan tieši otrādi: meitenes-Svari dievina labas ziņas un vēlas, lai viss labais nāktu kā pārsteigums. Jo savādāk, pēc viņu domām, ir neinteresanti.

Skorpions

Visi zina, ka Skorpions ir vismistiskākā zodiaka zīme, un visi uzskata, ka meitenes-Skorpioni ir īstas raganas. Tikai neviens nesaprot, ko tas patiesībā nozīmē. Bet Skorpiona burvju spēks ir valdīt pār nešķīstajiem. Nē, protams, nekādu nešķīsteņu patiesībā nemaz nav: ne mājas gariņu, ne meža gariņu.

Bet tas visām pārējām zīmēm nav, bet Skorpionam ir vesels panteons ar iekšējiem dēmoniem. Un mūsu visu laime ir tajā, ka meitenei-Skorpionam parasti izdodas tos visus savaldīt. Tāpēc, kad viņas iekšējais briesmonis izraujas brīvībā sākas briesmu lietas.

Strēlnieks

Strēlnieku burvju spēks ir īstenot sapņus. Strēlniekiem galvā ir vesels katalogs ar skaistiem, detāli izstrādātiem plāniem, kuri vienmēr kļūst par realitāti. Agri vai vēlu, šā vai tā. Un tur arī ir tā problēma. Tāpēc, ka vēlāk meitenei-Strēlniekam nevajag, un savādāk viņa arī nevēlas. Bet tur vairs neko jau nevar darīt.

Toties atšķirībā no Lauvenām, Strēlnieces spēj īstenot arī citu cilvēku vēlmes. Tiesa, arī par citu vēlmēm viņām ir pašām sava bilde. Un nav ko apvainoties, viņa to tā redz!

Mežāzis

Mežāzis un maģija – tās ir divas nesavienojamas lietas. Pirmkārt, neviena meitene-Mežāzis netic visiem šiem niekiem, bet otrkārt, pat, ja arī viņa pēkšņi noticēs, tad tik un tā nesapratīs, kam tas viss ir vajadzīgs. Kur ir garantija, ka tas viss nostrādās? Nav garantija? Uz redzēšanos. Un paši viņi ir pilnīgi un absolūti neievainojami.

Nekāda šausmīga maģija uz viņiem neiedarbojas. Pat skorpionu maģija ne. Vienkārši tāpēc, ka, kā gan var iedarboties tas, kā nav?

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem ir neparasti maigas attiecības ar zīmēm. Zīmēm, kuras sola ko labu, Ūdensvīrs tic, un tās viennozīmīgi piepildās. Izņemot tikai to, ka Ūdensvīri māk izdomāt paši savas zīmes burtiski acumirklī – tajā pašā brīdī, kad viņiem kāda iemesla dēļ ir nepieciešama veiksme.

Toties sliktas zīmes meitenēm-Ūdensvīriem piepildās, bet ne tā, kā pārējiem. Un viss tāpēc, ka viņa traktē tās unikāli: tas ir uz naudu. Kaķis pārskrēja pār ceļu – uz naudu. Spogulis sasitās – uz naudu. Un starp citu, tas arī piepildās.

Lasi vēl: Mamma uz sava bērna ķermeņa pamanīja dīvainus izsitumus – vēlāk slimība sāka saēst ādu

Zivis

Zivju burvju spēks ir mīlas maģija. Neviena Zivs nemāk vārīt biezputru, boršču un kompotu: lai ko viņa arī nevārītu – tik un tā sanāk kaut kāda burvju dzira, kurai ir nāvējoša iedarbība. Dažiem pietiek vien ne tikai pamēģināt, bet pāris reizes paostīt – un viss, klients gatavs. Tagad viņš visu dzīvi vilksies Zivij līdzi, apbrīnojoši nīdot un neveikli griežot acis, novēršoties tikai tik daudz, lai nopelnītu naudu: Zivju burvju dzira tieši tā arī darbojas.

Pieburtais, pirmkārt, principā neredz citas dāmas, bet, otrkārt, savas jūtas izrāda materiāli, apmētājos Zivis ar dāvanām. Tāpēc, ka Zivis jau nu nepacietīs iemīlējušos murmuli tāpat vien!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru