Zodiaka zīmes, kurām jābūt piesardzīgām pie automašīnas stūres Februāra mēnesī

Vērsis

Ja tu būsi nokļuvis nepatikšanās, tad tavi draugi un ģimenes locekļi tev metīsies palīgā. Bet varbūt tu vari iztikt bez nepatikšanām? Februārī tu vēlēsies riskēt, bet darīt to pie spēkrata stūres nebūtu tas pareizākais lēmums. Labāk atslābinies un izbaudi braucienu bez ātruma pārsniegšanas. To dari ne tikai lai izbēgtu no soda, bet arī savas drošības labad.

Lasi vēl: Šādi mēs nodarām pāri saviem vecākiem, bet par to nemaz nenojaušam

Lauva

Tev patīk ātrums un tas nav nekāds noslēpums, taču varbūt pietiks riskēt ar savu un citu dzīvībām? Februārī tev īpaši jāuzmanās no meža zvēriem, kuri skrien uz ceļa braucamās daļas. Ja spēsi braukt atļautajā ātrumā, tad nekādu problēmu tev neradīsies. Domā ar galvu!

Jaunava

Tu vienmēr pamani visus sīkumus, bet reizēm tev novērš uzmanību, kas cits, piemēram, blakussēdētājs, mobilie telefoni un ceļa zīmes. Autovadītājam ir jāspēj saskatīt visi apstākļi reizē. Ja nejūties drošs pie auto stūres, tad varbūt šomēness auto atslēga noliec maliņā.

Vēzis

Tu esi diezgan lēns un tas arī atspoguļojās tavā braukšanas stilā. Citi ceļu satiksmes dalībnieki nebūs apmierināti, ja tu pārvietosies ar 60km/h, kur atļautais ir 90km/h. Ziemā pārvietojās tie autovadītāji, kuri par sevi un savu auto jūtas droši un pārliecināti.

Lasi vēl: Par automašīnas motora sildīšanu tukšgaitā pienāksies sods līdz 5 tūkstoši euro

Zivis

Šīs zīmes pārstāvjiem raksturīga spēja radoši un ātri domāt un analizēt situāciju. Tev jāpiedomā pie ceļa zīmēm. Tu reizēm aizmirsti cik liela nozīme ir ceļa zīmēm. Vēro visas zīmes savā priekšā, tad tev vajadzēs mazāk domāt. Ja spēsi šo ievērot, tad nekādu nepatikšanu tev nedraudēs.

Braucam uzmanīgi!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru