Visriebīgākās zodiaka zīmes, kuras mēdz būt kā skabargas pakaļā

LAUVA

Lauva neuzvedas gluži kā skabarga pakaļā, bet gan vairāk līdzinās izlutinātai princesei brīžos, kad viņš ir aizkaitināts vai viss nenotiek kā cerēts. Šīs izpausmes ātri vien var pārvērsties augstākā mēra uzpūtībā, kādu reti kurš būs redzējis.

Ja domā, ka pasaule griežas tikai un vienīgi ap tevi ir grūti ievērot to, ka šādi pašapliecināšanās centieni nav pievilcīgi, bet gan patiesi kaitinoši.

Par nelaimi Lauva tik drīz mainīties negrasās, jo brīdī, kad viņš uzvedās kā skabarga pakaļā kaut kas sāk virzīties uz priekšu.

Ja vien neesi Lauvas pusē, būs grūti saskatīt lietu virzību uz priekšu.

Lasi vēl: Seši Zodiaka zīmju pāri, kam vienam ar otru ir visstiprākā saikne. KĀ CIMDIŅŠ AR ROCIŅU!

JAUNAVA

Jaunava ir tautās zināma kā jauka un piemīlīga būtne. Patiesībā, viņa par tādu izliekas, lai citu cilvēku acīs izskatītos pēc patīkama un draudzīga cilvēka, tie kuri labāk iepazinuši Jaunavu labi zina, ka viņa cenšas kļūt par to, kas nav.

Jaunavai ir izteikta nepatika pret daudz ko, gadījumā, ja vēlēsies pārbaudīt, ko viņa spēj paciest, tu visai drīz redzēsi viņas patieso seju.

Jaunavas aizkaitināmības pakāpi var nolasīt viņas sejā, lai arī kā viņa censtos to dzēst.

Viņa nekādā gadījumā negrasās apstiprināt šī pieņēmuma patiesumu, par spīti visam, viņas uzpūtīga attieksme daudzās situācijās viegli gūst virsroku un izteiksmīgi laužas uz āru – to nevar nepamanīt.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru