VISPERFEKTĀKIE zodiaku zīmju pāri, kādi vien redzēti!

SVARI + LAUVA

Šiem cilvēkiem ir aktīva sociālā dzīve. Viņi mīl dažādas sanākšanas, kā arī viņiem patīk izpausties visdažādākajos veidos. Lauvai ir augstas prasības, un Svari labi prot tās novērtēt.

AUNS + ŪDENSVĪRS

Šādai savienībai nekad nebūs garlaicīgi – viņi abi mīl piedzīvojumus un spontānus plānus. Abi ir ļoti inovatīvi, patīk izmēģināt jaunas lietas, kā arī šīs Zodiaka zīmes dos viena otrai brīvību.

AUNS + VĒZIS

Auns vienmēr ir spēcīgs un stingrs, kas emocionālo Vēzi šarmēs, kā arī viņš mēģinās šo Auna enerģiju padarīt vēl spēcīgāku.

AUNS + ZIVIS 

Viņi viens pret otru izturas ļoti labi, kā arī starp viņiem valda ļoti labas attiecības. Zivis “pieklusinās” sevi tajās jomās, kurās Auns ir spējīgs, lai netraucētu viņam. Šis balanss attiecības padarīs ilgstošas.

VĒRSIS + VĒZIS

Šīs zīmes viena otrai komplimentē – starp viņiem valda saskaņa un sapratne. Vēži ir ļoti patiesi un Vērši atbalsta savu partneri, abiem svarīgas ir mājas un ģimene – un tas ir tieši tas, kas viņus tur kopā.

MEŽĀZIS + VĒRSIS

Starp viņiem valda telepātiska sapratne. Vērsis novērtē Mežāža darbīgumu un humora izjūtu, kamēr Mežāzis novērtē maigo Vērša dabu.

AUNS + STRĒLNIEKS

Strēlnieks vienmēr seko sirdij un neļauj dzīvē ienākt drāmai. Tāpat viņš ir ļoti mīlošs. Aunam patīk socializēties, tādēļ šajā savienībā nebūs vietas drāmai.

VĒZIS + ZIVIS 

Šīs ir ūdens zīmes, kas dala kopīgu emocionālo saikni. Abi ir sentimentālas dabas un viņi cenšas, lai viens otru nesāpinātu.

Lasi vēl: Piedodiet čaļi, bet pārlieku liela masturbēšana var tevi nogalināt un mēs paskaidrosim kāpēc…

LAUVA + STRĒLNIEKS

Šīs zīmes dalās mīlestībā pret ballītēm. Strēlnieks ļoti mīl Lauvas pašpārliecinātību, un abi viens otram palīdzēs atrisināt problēmas.

JAUNAVA + MEŽĀZIS

Jaunava ir kautrīgas dabas, tomēr, kad atbrīvojas, tad kļūst par īstu velniņu. Mežāzim šāda atvērusies Jaunava vienmēr būs ļoti pievilcīga.

LAUVA + DVĪŅI

Šī laimīgā savienībā mīl jautrību. Viņi viens otram liks justies mīlētiem, kā arī kopā nekad nebūs garlaicīgi.

ŪDENSVĪRS + DVĪŅI

Šīs Zodiaka zīmes turēsies kopā gan kāpuma, gan krituma brīžos. Dvīnis novērtē Ūdensvīra idejas, kas palīdzēs abiem kopā tālu tikt.

SKORPIONS + LAUVA

Skorpionam ir asa mēle un viņš ir greizsirdīgs, bet Lauva prot nomierināt Skorpionu. Šī savienība radīs dzirksteles, kas laika gaitā radīs īstu uguni!

DVĪŅI + SVARI

Viņi dalās līdzīgās seksuālajās vēlmēs. Mīlestība starp šo savienību uzplaukst ātri. Abi ir spējīgi atrast dažādus veidus, kā likt izdoties šīm attiecībām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru