Vismaģiskākā diena, kad visas vēlēšanās piepildās! Jau pavisam drīz – nepalaidiet garām!

Kādam no jūsu ģimenes ir jums jāpajautā:
“Ko tu tur nes?”
Un jūs atbildēsiet:
“Ūdeni.”
Viņš/ viņa jautā:
“Kādēļ?”
Jūs atbildat:
“Visa tā labākā dēļ.”
Ģimenes loceklis:
“Vai drīkst pasmelt šo ūdeni?”
Jūs atbildēsiet:
“Var.”

Šis cilvēks pasmeļ ar lielu krūzi ūdeni. Tieši šis ūdens tiek uzskatīts par ārstniecisku un spējīgu izpildīt jūsu vēlmes. Ūdeni no krūzes pārlej burciņā un uzglabā veselu gadu. To nepieciešams dzert slimību un grūtu dzīves situāciju gadījumā, tajā mazgājas, taču to nenoslauka nost, ar to apslapina vai mazliet aplej jaunas preces, mantas utt. Spainī sasmelto ūdeni pēc tam izmanto ēdiena pagatavošanai, lej klāt, kad dodaties peldēt, mazgāties, vai izdzer – šo ūdeni neuzglabā. Nekādā gadījumā neaizmirstiet to, ka rituāls jāveic PIRMS saullēkta (palūkojiet kalendārā, kad jūsu apvidū ir saullēkts). Kamēr ūdens nav atnests – nekādā gadījumā nedrīkst runāt.

Lasi vēl: Ja starp jums valda šīs pazīmes, tad dodam 93%, ka jūs izšķirsieties pavisam, pavisam drīz

Kas jāsaka, lai piepildītos visas vēlēšanās?
Ielejiet krūzē svēto ūdeni, kas iesmelts baznīcā, iedzeriet trīs malkus un lasiet “Mūsu tēvs” vārdus.
Glāzi vai krūzi ar svēto ūdeni nolieciet uz galda, tai pie sāniem pielieciet divas sveces, kas arī atnestas svētajā dienā no baznīcas, un lasiet ūdenim šos vārdus: “Kā līst ūdens, tā pūš vēji, neveiksmes zudīs, bēdas kliedēsies, Dieva bērni (vārds) mazgāsies rīta rasā un izžūs svaigā gaisā. Dieva kalpi (vārds) kļūs daudz veiksmīgāki, skaidrāki, viss nelabais aizplūdīs prom, visi sarežģījumi zudīs un šķēršļi pavērsies – tā, it kā to nemaz nebūtu bijis! Vārdiem uzlieku slēdzeni, bet atslēgu nozaudēju!”
Svecēm nepieciešams nodegt līdz pēdējam, bet ūdeni jāsadala trīs vienādās daļās un tuvāko trīs dienu laikā tas jāizdzer. Starp citu, šo rituālu vislabāk veikt augošā mēnesī no rīta, turklāt tukšā dūšā.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru