Vīrieši ir atklājuši, kuras 9 lietas viņiem liek sievieti nekrāpt NEKAD!

Ja šis nav saprotams, tad centīsimies iet otru ceļu. Kas ir jādara sievietei, lai vīrietis nekad viņu nekrāptu? Lūk, ko par to stāsta paši vīrieši:

Audzināšana
“Es biju tā audzināts. Mans tēvs bija ģimenes jautājumu advokāts, es bieži bērnībā atrados viņa birojā un dzirdēju, kā krāpšana izjauca ģimenes un pat dzīves. Apmēram 12 gadu vecumā es sev solīju, ka nekad mūžā tā nedarīšu, un neesmu arī darījis.”
Kad sieviete mīl vīrieti tādu, kāds viņš ir
“Runa nav tikai par seksu. Saprotams, ka labs sekss var palīdzēt. Taču pats galvenais ir tas, ka sieviete spēj mani pieņemt tādu, kāds esmu. Vīriešiem nepatīk, ja viņus cenšas izmainīt.”
Krāpšana ir dārga
“Patiesībā, daudz vieglāk ir uzturēt savu sievu, nevis viņu pazaudēt un meklēt vēl citu.”
Pārāk daudz satraukumu – tas nebūt nav seksīgi
“Katru reizi, kad sāku fantazēt par kaislīgu seksu ar nepazīstamu sievieti, man sāk svīst rokas no visiem pārdzīvojumiem. Un šoreiz runa nav tikai par bailēm tikt pieķertam.
Tas nozīmē, ka man nāksies melot, pēcāk atcerēties, ko tieši esmu samelojis, būs jāuzsāk jaunas seksuālās attiecības, būs no jauna jāpielāgojas, jāmācās iepazīt svešs ķermenis, kā arī vienmēr jābūt gatavam pret sievas un ģimenes reakciju, ja gadījumā tas viss kādreiz tiks atklāts. Visi šie pārdzīvojumi tiešām nav tā seksa vērti, kas galu galā var nemaz nebūt tik labi.”

Lasi vēl: Viktorija Raidosa nosaukusi iemeslus, kas atnes slimības un neveiksmes
Sekas ir briesmīgākas par procesu
“Saprotams, ka citas sievietes uzmanība ir kaut kas patiešām galvu reibinošs – tas, ka viņa vēlas tieši tevi, jauna elpa seksā, mazliet dzīvniecisko instinktu. Taču pēc tam jūs tik un tā būs jāsadzīvo ar sekām: vainas apziņu, bailes tikt pieķertiem un tukšuma sajūta. Es negribētu teikt, ka man vispār nav sirdsapziņas, saistībā ar savu sievu.”
Vislabāk ir izrādīt uzmanību un uzlabot attiecības ar savu sievu
“Patiesībā, 5 minūtes nebūt nav tik daudz, lai veltītu uzmanību savai sievietei. Tas neprasa daudz – noglāstīt viņu, kad ej garām, pamasēt plecus, kamēr dārgā gatavo ēst virtuvē, atvērt vīnu, lai laiski pavadītu vakaru. Emocionālo tuvību nedrīkst nodot!”
Vairāk nevienu negribu
“Kad es izveidoju attiecības, es vairs nevienu citu negribu un man nevienu citu vairs nevajag.”
Cienīt to, kas jums jau pieder
“Seksuālā apmierinātība, kuru iegūstat no citas sievietes, ir tikai mirklis. Ja jums ir bērni, jums noteikti jāapdomājas, kādu piemēru viņiem rādāt. Cieniet dzīvi, kāda jums tā ir. Atrisiniet tās problēmas, kas mudina jūs domāt par sievas krāpšanu. Patiesa mīlestība padarīs jūsu seksu daudz kaislīgāku un dzīvelīgāku.”
Spēle nav rezultātu vērta
“Sekss ir lieliska lieta, taču reti kurš pamana, ka tā būtība diži neatšķiras. Jā, kāda cita sieviete var būt skaistāka, pieredzējušāka, naivāka, taču galu galā būtība paliek viena un tā pati. Taču, ja jūs to pamanīsiet tikai pēc tam, tas jums dārgi izmaksās.”

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru