Vērsim vajag atpūsties, bet Strēlniekiem būs jāatrod kompromiss; Dienas horoskops 5. decembrim visām zodiaka Zīmēm

Šo otrdien, 2023. gada 5. decembrī, Irina Bogdan brīdina, ka lielākajai daļai zodiaka zīmju jābūt piesardzīgām. Šo informāciju astroloģe sniedza Tribīne žurnālistiem, sniedzot detalizētu astroloģisko prognozi nedēļas otrajai dienai.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šodien ieteicams būt īpaši piesardzīgiem uz ceļiem un darbā ar elektrību. Dienas otrajā pusē viņus gaida interesanti, bet izaicinoši notikumi, nav izslēgti pārsteigumi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem šī ir labvēlīga diena ģimenes brīvdienām. Svarīgi ir tikai visu iepriekš saplānot un neko nepalaist garām.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem būs sarežģīta, bet daudzsološa diena. Kāds var atzīties savās jūtās, taču tev vajadzētu atturēties no pārsteidzīgām atklāsmēm.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem ieteicams izrādīt mērenību visā, lai izvairītos no riskiem. Pārejot no dusmām uz žēlsirdību, viņi redzēs, ka viss kļūst daudz vieglāk.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvu dzīvē radīsies situācijas, kas var sagādāt grūtības, bet tajā pašā laikā aizraut no citām problēmām. Ieteicams to visu uztvert kā labvēlīgas pārmaiņas.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām būs grūti atrast kompromisus, taču tās tomēr spēs tos atklāt. Pirkumi šajā dienā ir labvēlīgi, taču var rasties neliels parāds, ko var ātri atmaksāt. Ieteicams ieklausīties ekspertu padomos.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem viss var šķist vienkārši, taču patiesībā nenovērtē situācijas un apstākļus par zemu. Svarīgi ir ieskatīties tuvāk un saprast, ar ko labāk saglabāt distanci.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šī diena solās būt lieliska visos aspektos. Viņi būs drošībā, un lietas būs uz uzlabojumu ceļa.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Strēlnieki būs gatavi rast kompromisu un panākt vienošanos. Tomēr tā vietā, lai lielītos ar savām spējām, ir vērts koncentrēties uz to, lai pārliecinātu, ka palīdzība ir nepieciešama.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis šodien paveiks kādu nozīmīgu darbu, veiksmīgi un ar tīru sirdsapziņu to pabeigs, pēc tam varēs veltīt laiku savām personīgajām rūpēm.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem tuvojas laba diena. Iesākumā var rasties daži pārpratumi, taču galu galā visas puses spēs paskaidroties un atrast kopsaucēju.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm vajadzētu pārskatīt notikumus un cilvēkus savā dzīvē. Esi piesardzīgs, jo pastāv risks zaudēt kaut ko svarīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru