Vēršiem jābūt uzmanīgiem ar jauniem paziņām, bet Mežāzim – ar emocijām: horoskops 8. februārim visām zodiaka zīmēm 

Ceturtdien, 2024. gada 8. februārī, ir īpaši svarīgi pievērst uzmanību Visuma norādēm un savai intuīcijai – tās tevi nepievils. Tāpat tev nevajadzētu baidīties no neveiksmēm, taču nevajag arī pārāk tiekties uz priekšu.

Šī diena vēsta, ka visam jānotiek savā laikā, norāda pazīstamā astroloģe Andžela Perla.

Uguns zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auns dienu sāks veiksmīgi un produktīvi, bet tikai ar nosacījumu, ka netērēs enerģiju nenozīmīgām lietām. Ir svarīgi koncentrēties uz galveno un izvairīties no kļūdām. Šī diena ir labvēlīga īpašuma un juridisko jautājumu risināšanai. Ir svarīgi izvairīties no strīdiem un konfliktiem. Dienas otrajā pusē ir vērts pievērst uzmanību ģimenes lietām un komunikācijai ar tuviniekiem. Vakars sagādās patīkamus romantiskus pārsteigumus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien vajadzētu pievērsties profesionālajai sfērai. Būs jaunas perspektīvas un iespējas, kā arī labvēlīgi piedāvājumi no partneriem un draugiem. Dienas beigās ieteicams atpūsties, doties pastaigā vai pavadīt laiku kopā ar radiniekiem.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu atturēties no svarīgu lēmumu pieņemšanas. Iespējams pārprast svarīgas nianses un riskēt kļūdīties. Ir svarīgi aizstāvēt savas intereses un īstenot savus mērķus. Diena ir piemērota arī jaunas informācijas apguvei un saņemšanai, un vientuļajiem Strēlniekiem var sākties romantisks periods.

 

Zemes zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem diena solās būt nogurdinoša, prasīs vairāk pūļu un laika, lai gūtu panākumus. Tev var nākties darīt vairākas lietas vienlaicīgi, kas var izraisīt nogurumu un nervozitāti. Pēc šādas dienas ir svarīgi atpūsties un relaksēties. Var palīdzēt uzticamu draugu un pieredzējušāku cilvēku atbalsts, taču ar jauniem paziņām jābūt piesardzīgam, jo tie var nest uzstādījumu risku. Ģimenē gaidāmi patīkami notikumi, bet vakarā gaidāmas labas ziņas un patīkamas tikšanās ar draugiem.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām diena solās būt interesanta un spraiga. Ir svarīgi drosmīgi ķerties pie jaunām lietām un projektiem, ieklausoties savā intuīcijā. Šis ir noderīgu paziņu un personīgo iespēju laiks, pat tie, kas līdz šim bijuši kritiski, var nostāties tavā pusē. Personiskajās lietās esi modrs un mērķtiecīgs, kā arī pasniedz palīdzīgu roku tiem, kam tas nepieciešams.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim būs grūti saglabāt savaldību neparedzētu notikumu un apstākļu dēļ, kas varētu būt nepatīkami. Ir svarīgi rīkoties racionāli un pārdomāti, īpaši finanšu jautājumos. Komunikācija ar ģimeni un draugiem būs patīkama un atbalstoša.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru