Vēlies uzzināt cik bērnu tev būs? Ar šī testa palīdzību tas ir iespējams!

Plaukstas lasīšana: Bērnu līnija

Lasi vēl: 3 garšīgas un maigas šašlika marinādes, kuras noteikti ir jāpamēģina šoruden. Mans vīrs vispār bija starā!

Atrašanās vieta un nozīme

Bērnu līnija atrodama plaukstas augšdaļā, pie mazā pirkstiņa pamatnes, tieši virs laulības līnijas. Ķīniešu plaukstas lasīšanā tiek atsevišķi izdalīts tas, cik bērnu cilvēkam būs un kāds būs to dzīves statuss. Bērnu līnijas lasāmas no apakšas uz augšu, cik līniju šajā vietā ir, tik daudz bērnu gaidāms. Dziļās līnijas liecina, ka piedzims dēls, bet īsās un šaurās līnijas liecina par meitenes piedzimšanu. Ja līnijas ir ļoti īsas, seklas un pārtrauktas, tās liecina par abortu vai bērna iešanu boja citu iemeslu dēļ.

Ja vīrieša plaukstā atrodamas bērnu līnijas, viņa bērni būs veseli un spēcīgi; ja līnijas ir neskaidras vai tās krusto citas līnijas, tas nozīmē, ka bērni būs vārgi un slimīgi.

Ja sievietei ir redzamas bērnu līnijas, pēc tām var noteikt bērnu skaitu un to izskatu.

* Ja bērnu līnija galā sadalās, pastāv augsta iespējamība, ka piedzims dvīnīši.

* Dziļas un platas līnijas liecina par dēlu piedzimšanu.

* Šauras un slaidas līnijas liecina, ka piedzims meitas.

 
* Ja līnijas sākumā ir pārtrauktas, tas liecina, ka bērni agrā vecumā būs vārgi un bieži slimos.
* Liektas vai lauztas līnijas liecina par dažādu slimību iedzimtību un sliktu fizisko stāvokli.

Cik daudz bērnu tev būs?

Kombinējot zināšanas par plaukstas lasīšanu var daudz precīzāk noteikt, cik bērnu būs katram cilvēkam:

1. Ja “Venēras kalns” (atrodas īkšķa pamatnes daļā) ir labi attīstījies un biezs, tas liecina par lielisku seksuālo funkciju, ka arī to, ka sievietei noteikti būs daudz bērnu. Un gluži pretēji, ja šī daļa ir neattīstīta un plakana, tas liecina, ka bērnu viņai būs maz.

2. Ja mazais pirkstiņš ir ļoti īss, jo tā pamatne atrodas zemu, tas liecina, ka bērnu būs maz, it īpaši tad, ja gudrības līnijas beigas ir sazarotas.

3. Ja abos laulības līnijas galos ir daudz līniju vai arī “Merkūra zona” (spilventiņš zem mazā pirkstiņa) ir ķēdveida, tas liecina, ka cilvēkam bērnu nebūs vispār.

4. Ja gudrības vai Vese***as līniju šķērso “romantikas zvaigzne”, vai arī plaukstas locītavas centrālā līnija ir lokveida, tas liecina, ka sieviete diez vai spēs ieņemt bērnus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru