Vēl nelasīts horoskops! Kā izmainīsies Jūsu karjera 2019. gadā balstoties uz zodiaka zīmi?

Divu dažādu planētu ietekme atspoguļojas dažos karjeras aspektos zodiaka zīmju pārstāvjiem. Tāpēc jums vajadzētu zināt, ko gaidīt 2019. gadā un ko gaidīt tiem, kas tikai sāk veidot savas karjeras kāpnes.

Auns

Šogad jums būs jāstrādā maksimāli iespējamā ātrumā. Noturība un neatlaidība palīdzēs jums realizēt savus plānus un tuvināties karjeras sapnim. Mēģiniet būt gatavinopietniem šķēršļiem martā, tāpēc labākais risinājums jums būs maza atpūta. Centieties neizdarīt kļūdas, jo tās veicinās kļūdu ķēdes reakciju. Riska zonā – pārslogotība un atbildība uz pleciem. Rudenī jūsu plāni tiks īstenoti.

Vērsis

Šī zīme stingri stāv uz savām kājām un atbildīgā darbinieka statuss ir droši piestiprināts pie tā. Koncentrēta jauda, viņš spēj slēgt savu iekšējo potenciālu. Ziemā jūs varat plānot iekarot virsotnes. Līdz aprīlim šī ideja ir jāīsteno. Veiciet radošu pieeju jebkuram projektam, un vadība pievērsīs uzmanību jums. Jūnijā ir pienācis laiks rīkoties.

Dvīņi

Jūsu spēja pārliecināt cilvēkus par pretējo, veiks labu darbu, jo īpaši, ja jūs saņemsiet sava priekšnieka galvojumu. Gada sākumā jums ir iespēja saņemt algas paaugstinājumu, tādēļ neatlaidieties un neatgādiniet par saviem sasniegumiem pēdējā gada laikā. Izrādīt iniciatīvu un atbalstīt tās ar darbībām. Rudenī nebaidieties izrādīt lielu neatlaidību savu ideju izteiksmē.

Vēzis

Tiešais ceļš vedīs jūs tieši uz mērķi. Joprojām ir jāizstrādā plāns tā sasniegšanai. Bet, lai sāktu maratonu, jums ir nepieciešams nedaudz atpūsties, un pēc tampārvietoties pa plānoto ceļu. To ir labāk izdarītfebruārī. Nemēģiniet strādāt vienatnē, ieteicams savākt līdzīgi domājošu cilvēku komandu un strādāt ar rezultātu. Neatsakaties no kolēģu viedokļiem, tie jums var būt noderīgi maijā. Ja iespējams, plānojiet savus plānus ar saviem draugiem.

Lauva

Izveidojiet draudzību ar saviem kolēģiem, un viņi bieži palīdzēs jūsu darbā. Aprīlī ir laba ideja sākt risināt jautājumus, kas parādījās komandā. Jūsu panākumi būs atkarīgi no jūsu gudrajiem lēmumiem. Vadība jums izrāda uzticību un cer precīzu aprēķinu projektos. Rīkojieties mierīgi un izlēmīgi.

Jaunava

Nepadodieties rutīnaivisa gada garumā. Jums ir nepieciešams dziļi elpot un sākt jaunu biznesu. Vadība ir gatava jūs iedrošināt, bet tikai tad, ja redzat gala rezultātu. Mēģiniet izdomāt kādu laiku atpūtai, lai neizdegtu morāli. Gada sākumā jums radīsies iespēja uz grandiozu projektu, kas no jums prasīs daudz pūļu, izlūkošanas un laika. Nepievērsiet uzmanību sīkumiem.

Svari

Iemācieties, kā pārvarēt šķēršļus, un neaizmirstiet, lai jūsu ikdienas rutīnas galvenais punkts būtu – miers. Aktivizējiet visas savas stiprās puses un dariet lietas secībā pēc kārtas. Nepievienojiet intrigu darbam un nekļūsti par tās galveno ķīlnieku. No izveidotā konflikta mēģiniet izprast sniegto mācību. Drosmīgi izejiet kompromisos un nebaidieties uzņemties daudz darba gada sākumā.

Skorpions

Nerisiniet attiecības savā darba vietā. Tas var nopietni ietekmēt jūsu vadītāja viedokli par jums. Nemēģiniet provocēt savus kolēģus, par ko viņi ir 100% pārliecināti. Vasarā visas jūsu darbības dos augļus un tiks apbalvotas. Nešaubaties par izvēlētā ceļu pareizību, rezultātu jūs redzēsiet drīz.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru