Valtera Frīdenberga Vese***as stāvoklis ir būtiski uzlabojies; Lūk ko saka pats mūziķis

“Uz Vāciju braucu jau trešdien, un man priekšā ir vēl viens lielais ķīmijterapijas kurss. Un tad pēc mēneša, pusotra būs kaut kāda skaidrība par manu veselību. Taču jau tagad manī ir tāds pozitīvisma pilieniņš iepilināts, jo tā liga ir samazinājusies. Jācer, ka samazināsies pavisam,” žurnālam saka Valters.

Šajās divās nedēļās, ko viņš pavadīja Latvijā, Valters centies pēc iespējas vairāk būt sabiedrībā, nevis sēdēt mājās. Tāpat arī viņš piedalījies LTV raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” filmēšanā.

Lasi arī:  Mazās Bindžas cīņa ar vēzi ir galā, paziņojis mākslinieces brālis Bindemanis

“Būšu sezonas pēdējo raidījumu vadītājs. Šajās dienās braukāju pie dalībniekiem uz skolām, filmējos studijā. Darba pilnas rokas, tāpēc nemaz tik daudz brīva laika nav, lai varētu patusēt,” sacījis Valters un piebildis – atkalsatikšanās ar kolēģiem, bērniem un skolotājiem viņam bijis īpaši saviļņojošs brīdis.

Jau vēstīts, ka pērn novembrī tapa zināms par Frīdenberga diagnozi un tika uzsākta ziedošanas kampaņa ārstēšanās izdevumu segšanai. Līdzekļi tika savākti ļoti īsā laikā, un decembra vidū mūziķis devās uz Berlīni, lai Šaritē klīnikā veiktu nepieciešamos izmeklējumus, kas ļautu izvēlēties efektīvāko ārstēšanas kursu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!