Vai tu vēlies 20 euro banknoti?

“Bet, ja es izdaru šādi?” Viņš paņēma naudas zīmi, nometa to zemē un sāka to mīdīt un šļūkāt pa to ar savu kurpi. Tā bija kļuvusi netīra un saburzīta. Bet cilvēki vēl joprojām vēlējās šo naudas zīmi. Neviena roka netika nolaista lejā.

Tad profesors turpināja: “Mani, dārgie draugi, nu jūs esat iemācījušies ļoti vērtīgu mācību. Neskatoties uz to, ko es izdarīju ar šo naudas zīmi, jūs visi vēl joprojām to vēlējāties, jo tai nezuda vērtība. Tā tik un tā ir 20 eiro vērta naudas zīme.

Daudzas reizes mūsu dzīvēs, mēs tiekam nogrūsti zemē, mīti ar kājām, saburzīti un nobružāti, kā rezultāts mūsu izvēlēm un situācijām, kurās mēs nonākam. Mēs varam sajusties nevērtīgi uz brīdi, bet svarīgi ir sev atgādināt, ka lai, kas Tavā dzīvē notiktu, Tu tik un tā nezaudēsi savu patieso vērtību.

Lasi vēl: Šis ir topošo māmiņu horoskops. Šeit tu vari uzzināt cik ilgas būs tavas dzemdības

Saburzīts, netīrs vai nobružāts- Tu tik un tā būsi viss pasaules dārgums, tiem cilvēkiem, kuri Tevi mīl un, kuriem rūp, kas ar Tevi notiek. Mūsu vērtība nav atkarīga no tā ar ko mēs nodarbojamies vai, cik svarīgus cilvēkus mēs pazīstam, bet gan tas, kas Tu patiesībā esi! Nekad neaizmirsti to, ka Tu esi unikāls un neatkārtojams!”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru