Vai tu maz nojaut, kurš no eņģeļiem tevi sargā balstoties uz tavu zodiaka zīmi? Par Dvīņiem, kā naglai pa galvu!

Tiek uzskatīts, ka eņģeļi ir no gaismas radītas būtnes, kas aizsargā cilvēkus no tumsas un ļaunā.

Katrai zodiaka zīmei ir savs enģelis, kurš palīdz jums atklāt visas jūsu pilnības un pretējs eņģelis, kurš atnes līdzsvara izjūtu. Uzziniet, kāds eņģelis aizsargā un ved jūs cauri dzīvei atkarībā no jūsu zodiaka zīmes.

Auns – Radīšanas enģelis

Radīšanas enģelis kurš aizsargā aunu palīdz vadīt visus šīs zodiaka zīmes pārstāvju impulsus pozitīvā virzienā. Viņš tos stumj uz darbiem un dod neticami lielu fizisko un emocionālo spēku.

Ja jūs esat kaut ko ieplānojis, šis enģelis atbalstīs jebkuru jūsu iniciatīvu un projektus, sniegs enerģiju un motivēs jūs sākt jaunus riskantus projektus.

Pretējs eņģelis – Mīlestības eņģelis (Svari) apgrūtina un palēnina auna varu, un dod aizsardzību  pret neuzmanību.

Vērsis – Trīsvienības enģelis

Trīsvienības eņģelis apdāvina vēršus ar uzticību un pastāvību. Dāvana, kura jums tika dota kopš dzimšanas ir – pacietība un izlēmība.

Pateicoties tā aizsardzībai jūs esat spējīgs panest jebkuru likteņa pavērsienu un varēsiet līdz galam pabeigt visas savas ieceres un darīšanas.

Pretējais enģelis – Pārvērtību enģelis. (Skorpions) atbalstīs jūs, kad jūsu dzīvē būs ļoti lielas pārmaiņas un ienesīs jūs mazliet romantikas.

Dvīņi – Komunikācijas enģelis

Šis enģelis jūs apdāvina ar spēju atrast pareizos vārdus vajadzīgā brīdī. Viņš dod aizsardzību un sapratni un palīdz pielāgoties jebkurai situācijai ar kuru jums būs darīšanas. Pateicoties šim eņģelim jūs būsiet spējīgs palikt atvērts un būt vienmēr ar pozitīvu noskaņu.

Pretējais enģelis – Laimes dievs (Strēlnieks) pasargās jūs no skumjām, atnesīs jums stabilitāti mīlestības jomā un var palīdzēt jums atbrīvoties no nenoteiktības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru