Top 5 labākie un neaizmirstamākie aromāti sievietēm, kas liks vīrietim iemīlēties ar pirmo elpas vilcienu

Smaržas ir neatņemama ikvienas sievietes tēla sastāvdaļa. Tomēr var būt diezgan grūti izvēlēties pareizo smaržu.

Speciālisti ir apkopojuši pētījumu rezultātus un noskaidrojuši, kuras sieviešu smaržas visvairāk piesaista vīriešus.

Kā norāda eksperti, par patīkamāko sieviešu aromātu tiek uzskatīts ziedu aromāts. Pie šī slēdziena zinātnieki nonāca pēc pētījuma. Tā gaitā eksperti aptaujāja gandrīz 4000 cilvēku, no kuriem 85% par īsti vilinošu un aicinošu aromātu nosauca ziedu smaržu.

Otrajā vietā ierindojās spilgti saldas smaržas. Par labu tām savu izvēli izdarīja 81 % respondentu. Trešajā vietā ierindojās augļu smaržas. Šādām smaržām priekšroku deva 78 % aptaujāto vīriešu. Tajā pašā laikā daudzi uzsvēra, ka augļu smaržas ir kārdinošākā lieta, ko var valkāt sievietes.

Lasi vēl: Kāpēc jums vajadzētu rupjmaizes vietā maltai gaļai pievienot tikai baltmaizi: ļoti svarīgs punkts

Kā ne mazāk efektīvas respondenti nosauca arī vaniļas smaržas, kā arī citrusaugļu smaržas. Par labu šīm smaržām savu izvēli izdarīja attiecīgi 73 % un 69 % respondentu.

Tomēr smaržu eksperte Kimberlija Džeksone uzsvēra, ka dažādu cilvēku vēlmes var būtiski atšķirties.

“Mūsu ožas uztveres veidi ir neizskaidrojami, un jebkuram aromātam nepieciešama individuāla pieeja. Sarežģītu smaržu notu priekšā ir svarīgi nebaidīties, eksperimentēt, izmēģināt un (īpaši pirms svarīgām tikšanās reizēm) padomāt: vai es izklausīšos, tas ir smaržošu, atbilstoši?”, – piebilda Džeksone.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru