Tie Zodiaka zīmju vīrieši, kam ir vissmagākie raksturi. Skorpions pat nav iekļauts šajā sarakstā…

Neeksistē ideālu vīriešu, un nav tādu Zodiaka zīmju, kas apdāvinātu savus zīmes nesējus ar izņēmumu kārtā labāku raksturu. Taču astrologi ir spējīgi noteikt vairākas kopīgas iezīmes, kuras liecina par katras Zodiaka zīmes labajām un sliktajām īpašībām, šajā gadījumā izceļot tos vīriešu kārtas pārstāvjus, kuriem raksturs nebūt nav no tiem pašiem maigākajiem un pūkainākajiem.

Lasi vēl: 3 labākās sievas pēc Zodiaka zīmes

Ar viņiem ir ļoti grūti veidot romantiskas, maigas un ģimeniskas attiecības.

Ceturtā vieta
Pēdējo vietu smagāko raksturu sarakstā ieņem vīrieši Jaunavas. Tieši Jaunavām ir daudz tādu īpašību, kuras ieslīgst pilnīgās galējībās. Viņu neierobežotās prāta spējas mijās ar garlaicību, paškritika ar nepilnības kompleksiem, uzticība ar patoloģisku greizsirdību, pacietība ar krasu apvainošanos. Ar šādu partneri kopdzīve ir ārkārtīgi nepanesama, ja vien viņš nebūtu pragmatisks un neprastu krasās situācijās skaidri reaģēt. Taču te atkal ir sava kārtējā galējība – Jaunavas pragmatisms vienmēr iet cieši roku rokā ar kaitinošo pedantismu.
Visgrūtāk attiecības veidojas tajās ģimenēs, kur gan sieviete, gan vīrietis ir Jaunava. Abi būdami analītisko pētījumu speciālisti, viņi spēj izvest viens otro no pacietības vien pāris minūšu laikā, bieži vien strīda laikā izrādot savas pretenzijas un aizvainojumus. Labākais ir tas, ka viņiem abiem ir taisnība, bet pirmais piekāpsies sieviete Jaunava, jo vīrietis Jaunava ir pārlieku ietiepīgs un stūrgalvīgs. Turklāt vīrieši Jaunavas ierindojas pirmajā vietā to cilvēku starpā, kas nemitīgi apšauba savas otrās pusītes, tādā veidā panākot, ka viņi visbiežāk paliek par vecpuišiem. Turklāt viņu iekšējās pretrunas, aprobežošanās un vientuļnieku dzīve noved pie tā, ka vīrieši Jaunavas ieņem pirmo vietu imptento vīriešu starpā.
Izturēt neparasto Jaunavu vīriešu raksturu varēs tikai tādas Zodiaka zīmes kā Mežāzis, Vēzis, Skorpions un Vērsis. Taču, ja vīrietis Jaunava nolēmis veidot attiecības ar Strēlniekiem vai Auniem – ies pavisam grūti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru