Svētki “Rūķu ciemā”

Rūķu ciemā dzīve laba! Dāvanas pa gaisu lido un Ziemassvētku zeķēs krājas. Taču jau šo svētdien 23. decembrī Ziemassvētku vecītis vērs savu dāvanu maisu un gaidīs visus ciemos tirdzniecības centrā “XL Sala” no plkst. 13:00 līdz 15:00. Svētkos rūķu ciemā ar Ziemassvētku melodijām uzstāsies vokālais ansamblis “Šokolāde” un rūķu vadībā darbosies piparkūku izgreznošanas darbnīcas. Pasākums notiek bez maksas.

Brīvos brīžos rūķi tirdzniecības centra “Egļukalnā” bauda iemīļotos ziemas priekus, jo dāvanas jau sarūpētas visiem bērniem. Ziemassvētku vecītis atlasījis savus labākos stāstus un ir gatavs uzklausīt skaitāmpantiņus, un mazo stāstnieku kvēlākos sapņus.

Gaisā virmos piparkūku smarža un rūķu vadībā darbosies piparkūku izgreznošanas darbnīcas. Ar saldo un krāsaino glazūru ikviens varēs pats izdekorēt un izveidot savu unikālo Ziemassvētku piparkūku.

Savukārt, par muzikālo noskaņu rūpēsies vokālais ansamblis “Šokolāde”, kas apmeklētājus priecēs ar skaistākajām Ziemassvētku dziesmām.

Svētki tirdzniecības centrā “XL Sala” turpināsies arī 30. decembrī, kad gaidāms Edija Šnipkes un Jāņa Strazda svētku koncerts.

Pasākumus organizē pasākumu aģentūra „Lemon Pepper Events”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru