Šodiena, 27.aprīlis ir īpaši maģiska diena, kad Visums piepildīs visas tavas vēlmes. Nepalaid to garām!

Mums visiem ir vēlmes un sapņi. Un mēs ceram, ka kādreiz tās piepildīsies, it kā uz burvju mājiena. Kaut varētu tikai vien kā pavicināt burvju nūjiņu un dabūt visu, ko vien sirds kāro, pasniegtu uz sudraba šķīvīša!

Lai arī daudzi cilvēki saprot – lai dzīvē īstenotu savus sapņus, ir kaut kas jādara un jāpārvar grūtības šajā sarežģītajā ceļā. Bet tomēr mēs joprojām ticam brīnumiem. Bet ja nu Visums mūs sadzirdēs un visus mūsu sapņus piepildīs?

Es gribu tevi iepriecināt. Gadā ir tāda diena, kad mūs uzklausa augstākie spēki. Šī diena saucas Akšaja Tritija. („Akšaja” nozīmē mūžīgs, neizsmeļams, nemirstīgs, bet „Tritija” – trešais Tithi jeb vēdiskā Mēness kalendāra diena.) Šajā dienā Saule un Mēness atrodas visspēcīgākajās pozīcijās un veido ļoti spēcīgu enerģiju. Šī parādība notiek reizi gadā. Šogad tas ir 27. aprīlis.

Austrumos, īpaši Indijā, Akšajas Tritijas dienā rīko kāzas, organizē svarīgas tikšanās, veic svarīgas lietas, piemēram, iegādājas mājokli vai sāk uzņēmējdarbību.

Garīgi cilvēki šo dienu velta lūgšanām un meditācijām, lai piepildītu ar pozitīvu enerģiju visu atlikušogadu. Šajā dienā gaismas spēki triumfē pār tumsu, bet patiesība un taisnīgums pār meliem un ļaunu.

Šajā dienā ir ļoti noderīgi izteikt vēlmes un uzrakstīt savus nākotnes plānus uz papīra.

Šajā dienā radītā enerģija ir tik spēcīga, ka tā ilgst vēl dažas dienas pēc tam.

27.aprīlis ir diena, kas sakrīt ar vēl vienu maģisku lietu. Fakts ir tāds, ka skaitlis 27 tiek uzskatīts par maģisku un labvēlīgu vēlmju izteikšanai.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru