Šodien (2.martā) pie debesīm būs redzams pārsteidzoši liels zilais mēness

Šajā marta mēnesī šī parādība būs redzama visticamāk tāpēc, ka tā nebija redzama februāra mēnesī (vidējais intervāls starp pilnajiem pavadoņiem ir aptuveni 29,5 dienas).

Lasi vēl: Igauņu ragana Merilina Kerro ir manāmi pieņēmusies svarā dēļ ilgi gaidītās grūtniecības

Šogad būs redzami 13 šāda tipa mēneši. Nākamā šāda parādība tiks piedzīvota 2020. gada oktobrī. Divu pilno pavadoņu klātbūtne 2018. gada martā runā par nākošajām kardinālajām izmaiņām un lielajiem notikumiem, kas notiks mūsu dzīvē.

Tāpēc ir svarīgi rūpīgi apsvērt katru lēmumu un censties nestrīdēties ar cilvēkiem, jo tā tu tikai vairosi negatīvo enerģiju. Marts noteikti kļūs par vienu no svarīgākajiem mēnešiem gadā. Ņem šo informāciju vērā.

Padomājiet par savu veselību, ja ir nepieciešamība vērsieties pie ārsta. Tas ir arī labs laiks, lai sakoptu māju un izmestu visu veco un lieko.

Lasi vēl: 20 lietas, kuras 100% ir jāpamēģina vismaz vienu reizi dzīvē

2. martā mēs jutīsimies atjaunoti un negaidītas idejas un atklājumi var pie mums atnākt. Šodienu veltiet tikai sev un atpūtai. Šajā periodā jūsu “vecā” karmiskā mīlestība var atgādināt par sevi. Dziedniecība kļūs šodien spēcīgāka. Tiks rastas grūtības, bet mēs varēsim tās pārvarēt.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru