Šo zodiaka zīmju pāri jau ir ierakstīti zvaigznēs, jo ir kā radīti viens otram

Dvīņi un Strēlnieks

Šo abu zodiaka zīmju saikne savā starpā ir lieliska ne tikai fiziskā, bet arī garīgā līmenī. Zinātkārie Dvīņi un filozofiskie Strēlnieki dievina savstarpējās sarunas.

Dvīņiem reizēm var nokaitināt Strēlnieku “es visu zinu” attieksme, kamēr Strēlnieks mēdz apvainoties uz dvīņu nevērību un tieksmi tenkot. Risinājums meklējams biežākos kopējos ceļojumos, izbraucienos.

Mežāzis un Vēzis

Vēža jutekliskums un Mežāža spēks ataino patiešām labu savienību. Kaisli var mazliet patraucēt Vēža sajūtas, ka Mežāzis reizēm viņu ignorē, kamēr Mežāžus var atgrūst pretējās pusītes atkarība no viņa. Viņiem ir nemitīgi jāatgādina, ka viņi ir ne tikai partneri, bet arī mīlnieki.

Lasi vēl: Šīs pazīmes liecina, ka jūs esat nelaimīgs un nesaticīgs pāris

Lauva un Ūdensvīrs

Lauvas, būdami pasaules karaļi, nespēj pretoties brīvajiem Ūdensvīriem, kas atzīst tikai savu autoritāti. Kamēr Lauvas ir kā apburtas ar Ūdensvīru dumpīgo garu, Ūdensvīriem visvairāk Lauvās patīk viņu harizma.

Problēmas var radīt Lauvas nemitīgā tieksme pēc uzmanības un Ūdensvīra pretošanās pret jebkādiem publiskiem pasākumiem. Problēmas jums jāspēj risināt guļamistabā, prom no citu cilvēku acu skatieniem.

Jaunava un Zivis

Jaunavām patīk kārtība, bet Zivīm nepatīk rutīna – ar to pietiek, lai pilnīgi pretēji cilvēki spētu viens otru piesaistīt. Jaunavas saskata to kā iespēju apmācīt Zivis organizatoriskām spējām, bet Zivis saskata iespēju palīdzē Jaunavām atslābināties. Kādā brīdī Jaunavām Zivis varētu palikt pārāk garlaicīgas, bet Zivīm būs līdz kaklam Jaunavu tieksme pilnīgi visu kontrolēt. Vēlme rasts kompromisu atrisinās jūsu attiecības.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru