Šo nedrīkst darīt savā dzimšanas dienā!

Jau izsenis dzimšanas dienai tiek piedēvēta īpaša nozīme, jo ar šo dienu tiek saistīti maģiski spēki. Protams, ka ar dzimšanas dienu saistīti arī daudzi ticējumi. Ja šos ticējumus ievēro, tad ir iespējams kontrolēt savas dzīves turpmākos notikumus, pievilināt veiksmi un laimi.

Lasi vēl: Mamma – mājsaimniece lika aizdomāties visiem vīriešiem ar savu atbildi uz jautājumu: «Ko tu visu dienu dari?». MĀCIETIES, DĀMAS!

Kas jādara savā dzimšanas dienā?
Visiem labi zināms teiciens: “Kā sagaidīsi Jauno gadu, tā arī to pavadīsi.” Taču izrādās, ka šis attiecināms arī uz dzimšanas dienu. Tieši šajā dienā tiek noslēgts jūsu dzīves periods un sākas jauns – nākamais gads.
Kad jūs pamodīsieties savā dzimšanas dienā, centieties sevi nostādināt uz pozitīvā ceļa – tādā veidā jūs būsiet pēc iespējas vairāk atvērti visam labajam, visai labajai enerģijai, kas šajā dienā tiek sūtīts no Visuma tieši jums, jubilāram. Šai dienai un jūsu veltītajām domām tai ir ļoti liela nozīme un potenciāls uzturēt šo pozitīvo enerģētiku arī turpmāk. Labs garastāvoklis šajā dienā var palīdzēt atbrīvoties pat no lāstiem un citu cilvēku ļauna vēlējumiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru