Šīs zodiaka zīmes laulības uztver ļoti nopietni, tādēļ priecājies ja tava otrā pusīte ir tieši viņš!

LAUVA

Lauva sajūsmināti izbaudīs katru kāzu dienas mirkli un parūpēsies, lai arī viņa otra pusīte būtu ar itin visu apmierināta. Lauva noteikti nespēj vien sagaidīt laulību brīdi, šīs zīmes pārstāvis noteikti cītīgi krās naudu, lai svinīgajā brīdī viņa rīcībā būtu viss, ko viņš vēlas – skaista kāzu ceremonija baznīcā, cienīga pasēdēšana kāzu viesiem un brīnišķīgs medusmēnesis.

Pēc laulību saišu noslēgšanas Lauva būs uzticams partneris, kā arī piepūlēsies, lai uzturētu laulību dzīvu un tā sniegtu emocionālo gandarījumu. Lauva noteikti iedrošinās savu partneri sekot viņa sapņiem un ambīcijām.

JAUNAVA

Jaunavas noteikti nesteidzas atdot savu sirdiAttiecībā pret pretējo dzimumu šīs zīmes pārstāvjiem ir visnotaļ racionāla pieeja. Kamēr Jaunavas nebūs pārliecinātas par savām un partnera jūtām, viņas neko neuzsāks, turklāt, lai cik bēdīgi tas nebūtu, starp daudzajiem vecpuišiem un vientuļajām daiļā dzimuma pārstāvēm vairākums ir tieši Jaunavas zīmē dzimušo.

Tiklīdz Jaunavas apprecas, viņas pārņem intensīva baiļu sajūta, tomēr viņas izmisīgi cīnās, lai no tās atbrīvotos. Šai cīņai ir nozīmīgs iemesls: Tā ir drošības sajūta, gluži kā cīņa par kaut ko, iekarojot šo lietu, tā kļūst tava…..

MEŽĀZIS

Ja Mežāzis ir izvēlējies kādu cilvēku, ar kuru pavadīt kopā visu atlikušo dzīvi, viņš ir gatavs smagi strādāt, lai izkoptu kopējās attiecības un liktu tām pienācīgi darboties. Attiecības Mežāzim ir visnotaļ svarīgas un viņš vēlas, lai otrā pusīte būtu ar viņu kopā kā priekos, tā arī bēdās.

Lasi vēl: Ļoti, patiešām ļooooooti neķītrs horoskops visām zodiaka zīmēm!

Par laulības saitēm šīs zīmes pārstāvji nudien lepojas, veiksmīgas attiecības viņam ir tik pat svarīgas kā karjeras vai personīgā biznesa attīstība. Tieši tādēļ Mežāzis bieži atsauc atmiņā savas dzīves svarīgākos brīžus, kuri definē viņa attiecības ar otro pusīti. Kā Mežāža zīmē dzimušās sievietes, tā arī vīrieši par svarīgu uzskata ģimeni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru