Šīs pazīmes tev parādīs to, ka viņš tev tikai salauzīs sirdi

3. Viņš nekad nav kopā ar tevi cilvēkos. Ja jūs nekad neesat divatā izgājuši no viņa, vai no tavas mājas, tev vajadzētu sākt sev uzdot jautājumu, kāpēc tas tā notiek. Dažreiz ir pat ļoti jauki, visas brīvdienas pavadīt divatā zem segas, skatoties filmas, bet jums ir jāiziet kopā arī uz ielas. Varbūt viņš no tevis kautrējas? Varbūt viņam ir kāda cita?

4. Viņš tev saka visu, ko tu gribi dzirdēt, bet reāli to nedara. Darbi ir skaļāki par vārdiem, tāpēc, ja viņš tikai skaisti runā, tad ir laiks doties tālāk, bez viņa.

5. Viņš nestāsta par sevi. Viņš zina visu par tevi, bet tu par viņu nezini praktiski neko. Attiecības tak ir vienam otra iepazīšana, pārbaudīšana, cik ļoti esat, vai neesat piemēroti viens otram. Ja viņš par sevi nestāsta, tad tas nozīmē, ka negrib, lai tu par viņu kaut ko uzzini, vai vispār nevēlās, lai viņu iepazīsti.

Varbūt viņš vienkārši nevēlās ar tevi veidot nopietnas, ilgstošas attiecības, vai arī nevēlās piepūlēties, jo zina, ka agri, vai vēlu tevi pametīs, tikko tu sāksi visu sarežģīt.

Šīs pazīmes ir ļoti grūti ievērot, ja esi iemīlējusies. Bet, ja tomēr kāda no šīm, vai visas pazīmes ir attiecināmas uz jūsu attiecībām, tad tas pilnīgi noteikti norāda uz to, ka viņam no tevis vajag tikai seksu, nevis nopietnas attiecības. Lai arī to ir grūti atzīt, tomēr tu esi pelnījusi ko labāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru