Šis Ēģiptiešu horoskops trāpīja desmitniekā par mani un kā ar tevi? Uzzini kas tu esi pēc tā!

Amon-Ra (8. – 21. janvāris, 1. – 11.februāris).

Svarīgi atslēgas vārdi: dāsns, veiksmīgs, atsaucīgs.

Otrā ēģiptiēsu zodiaka zīme – Amon-Ra. Viņš ir aizsardzības dievs un tiek uzskatīts par dievu valdnieku.

Tie, kuri dzimuši ēģiptiešu dieva Amon-Ra zīmē, ir talantīgi un optimistiski. Viņi kļūst par labiem līderiem un iedvesmo citus cilvēkus.

Cilvēki tic, ka šīs zīmes pārstāvju spēcīgā intuīcija palīdzēs atrisināt daudzas problēmas. Viņi vienmēr dara visu iespējamo, lai palīdzētu tiem, kam tas nepieciešams. Jebkurā situācijā Amon-Ra cilvēki ir par sevi pārliecināti, un visu kontrolē.

Pateicoties savam optimismam, viņi ļoti bieži jūtas laimīgi. Viņi spēj uzticēties savai iekšējai balsij. Viņi arī izmanto savu iekšējo balsi, lai palīdzētu citiem.

Viņi ir ļoti veiksmīgi un laimīgi. Viņi var izveidot karjeru kā konsultanti, treneri vai motivācijas līderi, iedvesmojot citus pilnveidoties.  

Cilvēki, protams, nāk pie viņiem pēc padoma. Tie ir labi klausītāji, kuri piedāvā risinājumus, izejot no otra cilvēka personīgajām īpašībām.

Amon-Ra cilvēki lieliski pieņem lēmumus. Viņi vada, iedrošinot citus. Šīs zīmes pārstāvji ir gudri un bieži kļūst par korporāciju un uzņēmumu vadītājiem.

Viņiem ir ļoti optimistisks skats uz dzīvi. Amon-Ra zīmes cilvēki ir gudrības un drosmes pilni. Viņiem piemīt gribasspēks un strādīgums.

Veiksmīgās krāsas: dzeltena un oranža.

Saderība: viņi ir saderīgi ar Nīlas un Goras zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Vērsis

Mut (22.-31. janvāris, 8.-22. septembris).

Loma: Debesu dieviete

Svarīgs atslēgas vārds: ironisks.

Trešā ēģiptiešu zodiaka zīme – Mut. Mut simbolizē sievieti un māti. Ēģiptiešu mitoloģijā Mut simbolizē arī dievišķo māti, kura ir ļoti gādīga. Vārds Mut nozīmē “pasaules māte”.

Cilvēki, kuri ir dzimuši Mut zīmē, ir audzinātāji un aizsargātāji. Viņi kā likums kļūst par labiem vecākiem.

Viņi slēpj savas patiesās jūtas un domas, atveroties vien tikai pašiem tuvākajiem cilvēkiem. Viņi var būt ļoti kautrīgi. Tikai tad, kad ir ar kādu satuvinājušies, viņi parāda savas zināšanas, gudrību un dāsnumu.

Viņi skaidri zina, ko vēlas no dzīves, un ir koncentrēti uz to, lai viņu sapņi piepildītos. Viņi zina, kā piesaistīt citus ar savu šarmu un pacietību. Viņi var būt labi klausītāji, pat tad, ja ne vienmēr piekrīt tam, ko dzird.

Mut zīmes cilvēkiem piemīt loģiska, praktiska domāšana. Viņi domā racionāli, tāpēc mēdz būt grūti pierādīt, ka viņiem nav taisnība. Viņi izmanto svas plašās zināšanas, lai sasniegtu mērķus.

Viņi ir patiesi un, tomēr ne mazāk noslēpumaini. Viņi interesējas par garīgo augšanu, filosofiju un mistiku. Šīs zīmes cilvēki var būt veiksmīgi tiesību, sociālā darba, Vese***as uzturēšanas vai izglītības jomās.

Veiksmīgās krāsas: sarkana un brūna.

Saderība: viņi ir saderīgi ar Amon-Ra un Tot zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Skorpions.

Gebs (12. -29. februāris, 20. – 31. augusts).  

Loma: Zemes dievs.

Svarīgi atslēgas vārdi: lepns, jūtīgs, pieticīgs.

Senēģiptiešu mitoloģijā Gebs bija zemes dievs. Viņš bija Ozīrisa, Seta, Isīdas un Neftīda tēvs. Tika uzskatīts, ka no viņa smiekliem sākās zemestrīces.

Šī ir ceturtā ēģiptiešu zodiaka zīme.

Cilvēki, kuri ir dzimuši ēģiptiešu zīmē Geb, ir jūtīgi. Viņiem ir laba sirds, un viņi jūt citu vajadzības un sajūtas. Viņiem piemīt līdzcietība un intuīcija.

Laiku pa laikam viņi mēdz būt pārlieku emocionāli, bet viņu šarms un magnētisms piesaista citus cilvēkus.

Viņi uzticas savām sajūtām un intuīcijai. Viņiem vajadzētu norobežoties no liekas negatīvu ziņu ietekmes, jo tās var padarīt viņus pārāk emocionālus un depresīvus.

Cilvēki, kas dzimuši Geba zīmē, ir ļoti uzticami draugi. Viņi var būt jūtīgi, bet vienmēr paliek aukstasinīgi un taktiski. Viņi ir diplomāti, un vienmēr domā, pirms dara.

Viņi var būt kautrīgi, bet, ja tas ir vajdzīgs, viņi ir diezgan uzstājīgi. Dažreiz viņi liekas vāji pretinieki sava kautrīguma dēļ. Un tomēr, viņi neiet citu pavadā.

Viņiem ir laba atmiņa, un viņi nekad neaizmirst, ko citi cilvēki viņu labā darījuši.

Viņus piesaista tādas darbības, kas ir noderīgas Zemei un ekoloģijai. Viņiem ļoti piestāvēs tādas profesijas, kas saistītas ar apmācību, konsultācijām un literatūru.

Šīs zīmes cilvēkiem patīk atrasties starp skaistām un izsmalcinātām lietām. Viņiem patīk justies ērti un atrast pie rokas visu, kas vajadzīgs.

Veiksmīgās krāsas: violeta un rozā.

Svētais dzīvnieks: zoss.

Saderība: šī ēģiptiešu zodiaka zīme ir saderīga ar zīmēm Gors un Sets.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Ūdensvīrs.

Izīda(11. – 31. marts, 18. – 29. oktobris, 19. – 31. decembris).  

Loma: mātišķuma dieviete.

Svarīgi atslēgas vārdi: aktīvs, tiešs, stalts.

Izīda simbolizē māti un dabas dievieti. Viņa ir bērnu, nabago un mirušo patronese. Viņa ir Geba un Nut meita, un Ozīrisa, Seta un Neftīda māsa. Viņa apprecēja savu brāli Ozīrisu un dzemdēja dēlu, ko nosauca par Goru.

Šīs zīmes cilvēki ir ļoti atklāti un tieši. Daži uzskata viņus par pārāk muļķīgiem un atklātiem, bet citi ciena viņu tiešo komunikācijas stilu.

Viņi meklē romantiskas attiecības ar drosmīgiem un bezrūpīgiem cilvēkiem.

Tie ir sabiedriski cilvēki, kuriem patīk citiem dot padomus.

Izīdas zīmes cilvēkiem piemīt laba humora izjūta. Viņi bieži palīdz saviem draugiem, atvieglojot viņu problēmas un stresa situācijas atvieglojot ar humoru.

Šīs zīmes cilvēkiem ir jāpārliecinās, ka visi viņu mērķi ir sasniedzami. Viņi neļaus nekādiem šķēršļiem stāties viņiem ceļā. Viņiem uzsmaida veiksme, un viņi spēj izmantot visus savus resursus.

Šīs zīmes cilvēki spēj disciplinēt citus. Tas var padarīt viņus par labiem līderiem vai priekšniekiem. Viņi var izcelties mākslā, mārketingā vai izklaidēs.

Izīdas cilvēki spēj viegli atrast risinājumu un pārvarēt jebkurus šķēršļus. Viņi labi strādā komandā, un viņi ir ļoti pašpietiekami. Tas padara viņus populārus draugu un lielā daļā pielūdzēju vidū.

Veiksmīgās krāsas: balta un zila.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Ozīrisa un Tota zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Zivis.

Ozīriss (1. – 10. marts, 27. novembris – 18. decembris).

Loma: elles dievs.

Svarīgi atslēgas vārdi: neizlēmība, personības dubultošanās.

Cilvēkiem, kuri dzimuši Ozīrisa zīmē ir divas personības puses. Viņi var būt ļoti enerģiski un spēcīgi, bet arī neizlēmīgi.

Viņi ir veiksmīgi jaunos sākumos, optimistiski un ļoti dāsni.

Cilvēki, dzimuši šajā zīmē, var izveidot veiksmīgu karjeru tirdzniecībā vai izglītībā. Turklāt viņi var būt lieliski vadītāji, pateicoties savam prātam un harizmai.

Viņi ir dzimuši līderi, un pārliecinoši izmanto šo prasmi savu mērķu sasniegšanā.

Cilvēki, kuri dzimuši ēģiptiešu dieva Ozīrisa zīmē, ir veiksmīgi jaunos sākumos. Ir ļoti maz šķēršļu, kas var viņus apstādināt viņu ceļā uz mērķi.

Viņi dzīvo šodienā un vienmēr ir enerģijas pilni. Pirmajā kārtā viņi domā par sevi.

Viņi atšķiras ar tiešumu komunikācijā ar citiem cilvēkiem, un vienmēr domā to, ko runā. Viņiem ļoti patīk palīdzēt citiem.

Šīs zīmes cilvēki ir ļoti neatkarīgi, un viņiem nepatīk pildīt kāda pavēles. Tāpēc viņiem ir grūti strādāt kāda pakļautībā. Viņiem labāk ir izveidot savu biznesu un strādāt sev.

Ozīrisa cilvēki ir uzņēmīgi, par sevi pārliecināti un mērķtiecīgi.

Veiksmīgās krāsas: zaļa un dzeltena.

Svētais dzīvnieks: Vērsis

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Isīdas un Tota zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Auns.

Tots (1. – 19. aprīlis, 8. – 17. novembris).

Loma: Gudrības dievs.

Svarīgi atslēgas vārdi: līdzjūtība, enerģiskums, drosme.

Tots ir septītā ēģiptiešu zodiaka zīme. Tots ir Mēness, mācīšanās un gudrības dievs. Viņš ir pazīstams kā rakstniecības radītājs.

Cilvēki, kuri dzimuši šajā ēģiptiešu astroloģijas zīmē, spēj lieliski risināt problēmas. Viņi ir radoši, un viņiem patīk ar savām zināšanām dalīties ar citiem. Dabiski, viņi bieži kļūst par skolotājiem un  mentoriem.

Viņi ir labi organizatori un var būt perfekcionisti. Viņi lieliski komunicē ar cilvēkiem, un var kļūt par rakstniekiem vai žurnālistiem.

Šīs zīmes cilvēkiem ir laba atmiņa, un viņi nekad neaizmirst kāda izdarītu pakalpojumu vai labo žestu. Viņi vienmēr meklē ceļu uz pilnveidošanos. Viņiem nepatīk būt viduvējībām.

Romantiskajās attiecībās viņi ir godīgi un uzticīgi. Viņus piesaista cilvēki ar tādām pašām vērtībām. Viņiem patīk būt savas ģimenes un draugu lokā.

Cilvēkiem, kas dzimuši Tota zīmē, patīk iegūt zināšanas, tāpēc viņi var būt mūžīgie studenti. Viņi ir pacietīgi, tāpēc ir gatavi mācīties, ja tas palīdzēs viņiem iegūt nepieciešamās zināšanas.

Viņi ir ļoti radoši. Viņiem vienmēr ir daudz jaunas un radošanas idejas. Pateicoties tam, viņi var kļūt par uzņēmējiem un savas sfēras līderiem.

Laimīgā krāsa: rozā un balta.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Bastetes un Izīdas zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Jaunava.

Anubis (8. – 27. maijs, 29. jūnijs – 13. jūlijs).

Loma: Nāves dievs.

Svarīgi atslēgas vārdi: viltīgs, gudrs, atsaucīgs.

Ēģiptiešu mitoloģijā Anubis ir noziedzīgās pasaules glabātājs. Viņš arī atbild par mumifikācijām. Anubis ir devītā ēģiptiešu zodiaka zīme.

Cilvēki, kuri dzimuši Anubis zīmē, ir ļoti kaislīgi un radoši. Viņi priekšroku dod vientulībai un vislabāk strādā vienatnē paši ar sevi.

Viņi ir ļoti emocionāli un jūtīgi. Viņu emocijas var būt pat ļoti neparedzamas.

Viņi ir introverti, tāpēc izbauda klusumu un mieru, un nevis troksni un pūli. Neskatoties uz to, ka viņi ir introverti, šīs zīmes pārstāvji izstaro pārliecību, kas citos cilvēkos izraisa cieņu.

Viņi brīvi izsaka savu viedokli. Ja viņi jūt, ka kāds uzvedas nepareizi, tad noteikti par to pateiks.

Anubis zīmes cilvēki ir ļoti apķērīgi un konservatīvi. Viņiem patīk izmeklēt noslēpumus un viņi var mācīties visu dzīvi. Viņi ir ļoti vērīgi un bieži vien tāpēc iepriekš zina par citu cilvēku domām un motīviem.

Viņus interesē, kā domā citi cilvēki. Viņus piesaista metafiziskas un okultas tēmas. Viņus interesē profesijas, kas saistītas ar izglītību un psiholoģiju.

Viņi ir izlēmīgi un par sevi pārliecināti. Viņu mērķtiecība ļauj pabeigt jebkuru projektu, ko viņi uzsāk. Viņi nekad neatkāpjas no mērķa, pat, ja nav spējuši to sasniegt vairākus gadus.

Viņi ir godīgi, uzticīgi un viņiem patīk palīdzēt citiem. Šīs zīmes cilvēki var būt lieliski ārsti vai medmāsas.

Turklāt Anubisa cilvēkus interesē nāves tēma. Starp viņiem ir tie, kas ir atvēruši apbedīšanas biroju vai arī kļuvuši par reslinga cīkstoņiem.

Attiecībās šīs zīmes cilvēki ir maigi un gādīgi. Viņi ar prieku rūpējas par savām ģimenēm un mājām. Viņiem piemīt brīnišķīga humora izjūta un viņi dod priekšroku šauram draugu lokam.

Laimīgās krāsas: okera un aveņu.

Svētais dzīvnieks: šakālis.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Bastetes un Izīdas zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Lauva.

Sets (28. maijs – 18. jūnijs, 28. septembris – 2. oktobris).

Loma: Ļaunuma dievs.

Svarīgi atslēgas vārdi: pilnība, impulsivitāte.

Ēģiptiešu mitoloģijā Sets ir zināms kā haosa dievs. Ēģiptiešu astroloģijā Sets ir desmitā zīme.

Cilvēki, kuri dzimuši šajā ēģiptiešu zīmē, vienmēr meklē izmaiņas. Viņi var visu dzīvi meklēt piedzīvojumus un pilnīguma sajūtu.

Viņi ir perfekcionisti, un nekas nespēj viņiem traucēt ceļā uz mērķi. Viņi sev uzstāda augstus mērķus un neapstājas, līdz tos nesasniedz.

Tie ir līderi, kuriem nepatīk zaudēt vai arī būt otrajā vietā. Viņi vienmēr atrisina problēmas izlēmīgi un spītīgi. Viņus neintersē pagātnes kļūdas.

Seta cilvēki neziedos paši savu progresu visu pārējo dēļ.

Šīs zīmes cilvēki ir ļoti komunikabli un harizmātiski. Viņiem patīk atrasties uzmanības centrā. Viņi var būt par labiem ministriem, motivējošiem spīkeriem vai pārdevējiem.

Seta cilvēki dod priekšroku darboties klusumā un vienatnē. Viņiem patīk visu laiku kustēties uz priekšu.

Viņi vienmēr meklē papildus informāciju un zināšanas. Viņi kā likums kļūst līderi tajās jomās, kuras ir ne pārāk labi zināmas. Viņiem tas ir ideāls izaicinājums.

Laimīgās krāsas:  tirkīza un melna.

Saderība: šī ēģiptiešu zodiaka zīme ir saderīga ar Geba un Nīlas zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Dvīņi.

Bastete (14. -28. jūlijs, 23. – 27. septembris, 3. – 17. oktobris).

Loma: Kaķu dieviete.

Svarīgi atslēgas vārdi: līdzsvars, trauksme.

Bastete ir 11. ēģiptiešu astroloģijas zīme. Ēģiptiešu mitoloģijā Bastete ir zināma kā kaķu dieviete un baudas dieviete. Viņa tiek uzskatīta par dievieti, kura aizsargā sievietes un auglību, kā arī mīlestību.

Cilvēki, kuri dzimuši Bastetes zīmē,  vienmēr meklē līdzsvaru un  mieru. Viņi izvairās no konfrontācijas un stresa situācijām.

Viņi, pēc dabas ir introverti, un dod priekšroku klusumam, nevis skaļam, haotiskam pūlim.

Viņiem piemīt ļoti spēcīga intuīcija un pat spēj būt par ekstrasensiem. Intuīcija ļauj tiem redzēt citiem cilvēkiem cauri, un uzzināt, kādi ir patiesie to motīvi.

Bastetes zīmes cilvēki ir apburošas personības, kas mīl baudīt dzīvi. Viņi sev apkārt pulcē patīkamas lietas. Viņi mērķtiecīgi meklē laimi un prieku dzīvē. Viņus iedvesmo mūzika un māksla.

Viņi citu vajadzības nostāda augstāk par savām pašu vajadzībām. Romantiskās attiecībās tie ir uzticami un lojāli partneri. Viņi ir ļoti emocionāli un jūtīgi, bet tikpat karsti aizstāv tos, kurus mīl. Viņi ir maigi un gādīgī.

Cilvēki, kuri dzimuši Bastetes zīmē, ir noslēpumaini, viņus piesaista noslēpumi un okultisms. Viņu darbība var būt saistīta ar okultismu vai metafiziku.

Laimīgās krāsas: dzeltena un pelēka.

Svētais dzīvnieks: kaķis.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Sehmetu un Goru.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Vēzis.

Gors (20. aprīlis -7. maijs, 12. – 19. augusts).

Svarīgi atslēgas vārdi: nepacietība, izturība, asprātība.

Gors, Ozīrisa un Izīdas dēls. Viņš ir zināms arī kā Hora. Senajā ēģiptiešu mitoloģijā viņš simbolizē debesis un zvaigznes. Ēģiptiešu mitoloģija apgalvo, ka viņš piedzima pēc sava tēva Ozīrisa nāves. Viņš bija faraonu aizstāvis, apvienoja Augšējo un Apakšējo Ēģipti. Gors ir astotā zīme ēģiptiešu astroloģijā.

Cilvēki, kas dzimuši Gora zīmē, ir ļoti drosmīgi. Viņi ir gatavi riskēt. Tās ir ļoti harizmātiskas personības, kas cenšas pārspēt un izmēģināt visu jauno. Viņi vienmēr lepojas ar to, ka ir riska cienītāji un pirmatklājēji.

Viņi ir optimistiski noskaņoti un cenšas būt labākie. Viņi izceļas jebkurā profesijā, tāpēc, ka viņiem ir drosme un spēja panākt to, ko viņi vēlas.

Tie ir līderi, kuri labi motivē un iedvesmo citus. Viņi ir gudri, godīgi un drošsirdīgi.

Gora cilvēkiem piemīt stipra griba un viņi var būt spītīgi. Viņi savas ģimenes vajadzības liek augstāk par savējām, darbojoties pašaizliedzīgi to labā, kurus viņi mīl. Šie cilvēki ir ar maigu raksturu, viņi ir pacietīgi klausītāji.

Cilvēki, kuri piedzimuši šajā zīmē, ir strādīgi un labi satiek ar citiem. Viņi ir konservatīvi, un viņiem patīk  mierīga atmosfēra. Viņi ir ļoti praktiski un intelektuāli.

Viņi ir orientēti uz sabiedrību, un aizstāvēs tos, kuriem tas ir nepieciešams. Viņi var kļūt par politiķiem, sabiedrības darboņiem un psihologiem.

Veiksmīgās krāsas: karmīnsarkans un zelts.

Svētais dzīvnieks: čūska.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Bastetes un Geba zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Svari.

Sehmeta (29. jūlijs – 11. augusts, 30. oktobris – 7. novembris).

Loma: Kara dieviete.

Svarīgi atslēgas vārdi: prāts, līderība, vara.

Ēģiptiešu mitoloģijā Sehmeta ir pazīstama kā kara dieviete. Viņa tiek uzskatīta arī par dziednieci. Sehmeta ir 12. ēģiptiešu horoskopa zīme.

Cilvēkiem, kuri dzimuši Sehmetas ēģiptiešu zīmē, ir divējāda daba. No vienas puses viņi ir disciplinēti un stingri. No otras puses, viņi ir brīvi un viņiem patīk vienkārši plūst pa straumi, bez jebkādiem ierobežojumiem.

Tie ir perfekcionisti, viņi ir veiksmīgi biznesā. Viņiem piemīt pienākuma un taisnīguma sajūta. Viņi var būt labi tiesnieši vai ģenerāldirektori.

Sehmetas zīmes cilvēki ir ļoti profesionāli un viņi spēj saglabāt konfidencialitāti. Jūs viegli sajutīsiet, ka viņiem var uzticēties. Daudzi cilvēki viņus ciena par disciplīnu un atbalstu. Viņi pieprasa cieņu pret sevi un piesaista cilvēkus, gluži kā magnēts.

Viņu galvenais mērķis ir tāds, lai vienmēr saglabātu savu lepnumu. Viņiem tas ir tikpat svarīgi, kā paša mērķa sasniegšana.

Sehmetas cilvēki vislabāk sevi realizē ar varas palīdzību. Viņi ir ļoti optimistiski un visos škēršļos saskata kaut ko labu.

Viņi ir lieliski organizatori, un viņi tiecas palīdzēt tiem, kam tas ir nepieciešams. Viņi var pat kļūst par sabiedriskajiem darbiniekiem vai brīvprātīgajiem.

Laimīgās krāsas: zaļa un tirkīza.

Svētais dzīvnieks: Lauva.

Saderība: šī ēģiptiešu zīme ir saderīga ar Geba un Bastetes zīmēm.

Atbilstošā rietumu zodiaka zīme: Strēlnieks.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru