Šīs 4 zodiaka zīmes ir visneķītrākās – tu esi viņu vidū?

Noskaidro, kura zodiaka zīme ir visneķītrākā, bet – viskaislīgākā!

Mēs katrs esam dažādi – kāds ir mazliet piezemētāks, kautrīgāks un baltāk, bet kāds – mīl neķītras izpriecas un nepiedienīgas sarunas.

4. VIETĀ – VĒRSIS

Vēršiem sekss patiešām ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, taču tajā pat laikā tas viņa izpratnē nav tikai fiziska, bet arī emocionāla tuvība. Lai viss šis process būtu patiesi baudāms, Vērsim ir svarīga arī emocionālā tuvība un seksuālā saderība. Viņi nav tie, kurus apmierina garlaicīgs sekss vienā un tajā pašā pozā. Vērši dievina neparastus eksperimentus un to, ko citi uzskata par tabu.  Vērši vienmēr ir gatavi izmēģināt kaut ko traku un nebijušu.

3. VIETĀ – ZIVIS

Zivju zvaigznājā dzimušie patiešām zina, kas ir labs sekss, turklāt, gluži kā hameleoni, spēj mainīties un pielāgoties partnera vajadzībām. Viņa mīlošā daba, miesiskā iekāre un dabiskā empātija padara viņus prasmīgus gan citu apmierināšanā, gan arī baudas saņemšanā.

Tas, kas citām zīmēm šķiet neķītri un perversi, Zivju zodiaka zīmes pārstāvjiem ir kas jautrs,viņi vienmēr ir atvērti dažādām mīlas rotaļām. Viņi zina, ka kopā pavadītais laiks vienmēr būs īpašs. Svarīgas ir jūtas un emocionālā saderība, lai Zivīm sekss būtu īpaši baudāms.

2. VIETĀ – LAUVA

Lasi vēl: Top 20 automašīnas, kurām visbiežāk nākas atvērt ”kapotu”, jo tās ir salūzušas!

Lauva vēlas būt zvaigzne kā dzīvē, tā arī gultā. Lauva ir dzimis mīlnieks un viņš izceļas ar īpašu seksualitāti, turklāt viņš ir arī izdomas bagāts un uzticams. Lauva nepieņem tādu atbildi kā “nē”. Piekrīti un Lauva tev garantēs individuālu šovu.

Jāatzīst, ka viņi nav ikdienišķu lietu un seksa piekritēji, Lauvām ir nepieciešamas jūtas, drāma un, galvenokārt, kasile!

1. VIETĀ – SKORPIONS

Ņemot vērā to, ka pār Skorpionu valda Marss un Plutons, viņi ir īpaši seksuāli aktīvi. Viņi ir gatavi izmēģināt gandrīz jebko vismaz vienu reizi, kā arī var šķist nedaudz perversi savā būtībā. Sekss ar Skorpionu nav domāts vienkārša seksa cienītājiem, bet gan tādiem, kas ar viņu būtu gatavs nodoties visdažādākajām mīļas rotaļām un eksperimentiem. Skorpioniem patīk dažādība nevis 20 minūtes misionāra pozā. Viņiem ir vajadzīgs kaut kas vairāk par seksu un mīlestību, ir jābūt stiprākai saiknei.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru