Šīm zodiaka zīmēm 2018. gads nav labvēlīgs bērniņa ieņemšanai

Lauva

Lasi vēl: Kartupeļu pica, kura pagatavojama uz pannas 10 minūšu laikā

Lauvai šis būs diezgan izaicinošs gads. Tu būsi ļoti aizņemts ar sevi un sevis izzināšanu. Tu nemanot savā dzīvē esi ielaidis nepareizos cilvēkus. Pasēdi un padomā kuri tie varētu būt. Šajā gadā paņem nelielu pauzīti no darba un pārpūles, lai atpūstos un relaksētos. Kad būsi atpūtusies, tad bērniņš pats pie tevis atnāks, atliek tikai pagaidīt.

Strēlnieks

Tu sev nemanot spersi neapdomīgus soļus un tas tev atnesīs lielas galvassāpes. Pirms dari, padomā un izanalizē visu informāciju. Strēlniekiem šis būs ļoti veiksmīgs gads. Labvēlīgs laiks bērniņa plānošanai šajā gadā var būt tikai pēdējos gada mēnešos, kad visi uzdevumi ir izpildīti un dvēsele ir nomierināta.

Vēzis

Eksperimentu un meklējumu laiks. Ja esi ieplānojusi nākotnē ieviest bērniņu, tad padomā par tēva izvēli. Ne katrs kurš vīrietis ir piemērots tēva lomai. Ir liela iespēja palikt nejauši stāvoklī no nepareizā vīrieša, tādēļ lūdzu katru vīrieti kas ienāk tavā dzīvē iepazīsti un padomā vai tiešām viņš ir tas, kuru tu vēlies.

Lasi vēl: 8 veidi kā atklāt meli un cilvēku kurš jūs vēlas tikai izmantot

Zivis

Šis tev būs ļoti darbīgs gads un tu pat īsti nepamanīsi kā gads jau būs paskrējis. Tu pašlaik pati saproti, ka šis nebūt nav piemērots laiks mazulim tavā dzīvē, tādēļ pieturies pie tā un kad viss būs sagatavots, tad vari sākt plānot par jaunā ģimenes locekļa ienākšanu jūsu dzīvē. Nesteidzies!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru