Sievietes! Ja jūs apprecēsiet šo zodiaka zīmes vīrieti, tad jūs ļoti ātri izšķirsieties…

Dvīņi

Dvīņus piesaista Zivju radošums, tomēr viņi ir pieraduši dzīvot esošajam brīdim, tas Zivīs izraisīs aizdomas un nespēju uzticēties. Šo zīmju apvienība jau no sākta gala nav bijusi stabila un ar laiku tā kļūs arvien nestabilāka, līdz pavisam sabruks.

Vēzis

Kad Vēzis sastop Mežāzi, viņus abus pāršalc seksuālo jūtu ķīmija un sākuma sekss patiesi šķiet reibinoši lielisks. Tomēr laika gaitā Vēzim apniks Mežāža praktiskā daba un rezervētība, būšana kopā vairs nešķitīs tik lieliska doma.

Lasi vēl: Kādas briesmas mūs gaida 2018. Dzeltenā Suņa gadā…

Lauva

Attiecību sakumā Jaunavu no kājām nogāzīs Lauvas aizraujošā personība. Kā jau zinām, Lauvas dzīvo grandiozu dzīvi, tomēr Jaunava nespēj ko tik plašu aptvert un ietilpināt savā galvā. Lauva ir visu lietu priekšnieks, bet Jaunava necieš, ka kāds viņu izrīko. Šķiršanās ir neizbēgama tiklīdz Jaunava sāks kritizēt Lauvu un ieteiks, kā uzlabot attiecības.

Jaunava

Jaunavu fascinē Auna drošsirdība un valdonīgais gars, viņas šīs zīmes pārstāvī pamatīgi “ieķeras”. Problēma slēpjas tajā, ka Auns ir piedzīvojumu meklētājs, kas nebūt neder Jaunavai. Jaunava labāk sader kopā ar cilvēkiem, kuri ir uzticami un atkarīgi no citiem.

Svari

Šķiet, ka pēc laulības saišu slēgšanas Svaru attiecības līdzsvarojas, taču tā nebūt nav. Šīs zīmes slinkums krīt uz Mežāža nerviem. Svari turpina tikties ar draugiem un doties ballēties, turpretī Mežāzim šādas nodarbes nebūt nešķiet interesantas. Šīs zīmes ir pārāk nesaderīgas, lai attiecības izdotos.

Lasi vēl: Šo zodiaka zīmju pāri jau ir ierakstīti zvaigznēs, jo ir kā radīti viens otram

Skorpions

Skorpions mīl savu mitekli, toties Strēlnieks nespēj vien sagaidīt, kad varēs pamest šīs četras sienas. Skorpions Strēlniekam šķiet pārlieku prasīgs, lai to paciestu. Secinājums ir tāds, šīs abas zīmes ideāli sader vienas nakts sakaram, nevis attiecībām vai laulības dzīvei.

Strēlnieks

Strēlnieka un Vēža savienībā ir daudz aizrautības, kaislības, maldināšanas un vilšanās. Šī pāra attiecības vairāk atgādina meksikāņu seriālu. Gan Strēlnieks, gan Vēzis centīsies pārņemt vadības grožus savās rokās, bet nevienam no viņiem tas neizdosies un beigās attiecības nāksies pārtraukt, kad tās kļūs neizturamas.

Mežāzis

Šis ir ikviena mīļākais pāris: stabilais, praktiskais Mežāzis un sapņainās, radošās un jūtīgās Zivis. Labu laiku abi tik tiešām būs laimīgi. Tomēr pienāks diena, kad abu atšķirības būs pārāk nozīmīgas, lai saglabātu attiecības un tad viņiem nāksies šķirties, pārsteidzot visus, kuri uzskatījuši viņus par ideālu pāri.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs dzīvo savu dzīvi, lai darītu labu citiem, kā arī baudītu intelektuālo izaicinājumu, toties Lauvai patīk dzīves skaistākās lietas. Lauva jutīs atvieglojumu, kad Ūdensvīrs paziņos par šķiršanos, par spīti tam, garantēts pamatīgs jandāliņš.

Zivis

Zivju sirds ir silta un viegli ievainojama, bet Auns ir visai skarbs un salīdzinoši bezemocionāls. Tāpat Auns bieži vien saka to, ko domā, neņemot vērā citu cilvēku jūtas. Auns labprātāk būs viens pats, nekā kopā ar kādu, kurš attur viņu no spējas rīkoties. Jā, šo abu zīmju savienībai nav lemts ilgs mūžs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru