Sievietēm ar šiem vārdiem Jūnijs ir gaidāms neaizmirstams: Jūlija, Paula, Renāte un vēl 2 vārdi…

Renāte

Lasi vēl: Atrod piesietu sunīti un blakus tam atstāta zīmīte ar tekstu…

Renāte ir ļoti nedroša un tieši šī rakstura īpašība neļauj viņai sasniegt savus mērķus un sapņus. Mēģini būt drošāka! Necieš cūcisku attieksmi pret sevi un saviem tuvajiem.

Viņa ļoti mīl dzīvniekus un patīk uzturēties pie dabas, kur ir klusums un miers. Jūnijā esi atvērtāka jauniem piedzīvojumiem un nebaidies no pārmaiņām, jo tās šoreiz nāks tikai par labu. Turies!

Dārta

Ļoti čakla un strādīga sieviete. Nebaidās no darba. Viņa ir pozitīva un šo pozitīvismu mēģina arī ieviest citiem cilvēkiem. Viņa ir kā saulīte lietainā dienā, kura priecē visus, kas viņu redz. Ideāla draudzene un sieva.

Jūnijā ir gaidāma situācija, kas pavērsīs visu uz labo pusi un tu sapratīsi savu dzīves jēgu. Tu nedrīksti padoties pie grūtībām, jo šīs grūtības tevi tikai dzīs uz priekšu un dos pieredzi, kura tev ir nepieciešama.

Dace

Kompānijā, kurā ir Dace nebūs ne mirkli garlaicības un drūmas sejas. Dace ir kompāniju dvēsele. Skaļa, jautra un ļoti sabiedriska sieviete. Patīk piedalīties pasākumos un visur, kur uzmanība tiek veltīta tieši viņai.

Viņa vienmēr cīnās līdz galam līdz uzvara ir izncīnīta. Jūnijs būs pārsteigumu bagāts mēnesis. Neesi tik izšķērdīga un domā divus soļus uz priekšu, tad viss būs kārtībā!

Vai tu pazīsti kādu no šīm dāmām?

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru