Sievietei ar likumu aizliedz dziedāt savā dzīvoklī, jo kaimiņi sūdzas, ka viņas dziedāšana skan kā slīkstoša kaķa vaidi

 

Kādai sievietei ar likumu aizliedza dziedāt sava dzīvoklī, jo kaimiņi sūdzējās, ka viņas dziedāšana skanot kā slīkstoša kaķa vaidēšana, raksta britu laikraksts Daily Mail.

Hetere Veba, 48, pērnā gada 5. decembrī saņēma 48 mēnešu rīkojumu no tiesas par aizliegumu skaļi dziedāt savās mājās.

Taču miertiesnesis atzina, ka sieviete pārkāpusi aizliegumu veselas trīs reizes, turklāt tas noticis jau šī gada janvārī un februārī. Pauls Burfords, kas dzīvo 40 metrus no šīs sievietes dzīvokļa, ziņojis Pol***jai, ka dzirdējis sievietes briesmīgo dziedāšanu šī gada 7. februārī plkst. 8.30 no rīta.

Burforda kungs, kurš speciāli lejupielādēja tālrunī aplikāciju, kas ļauj ierakstīt sievietes dziedāšanu un pa taisno nosūtīt to tiesu izpildītājiem, teica: “Godīgi sakot, viņa izklausās kā kaķis, kas tiek slīcināts.”

Kāda cita sievietes kaimiņiene, kas dzīvo divus stāvus augstāk, apgalvoja, ka viņa 8. janvārī skatījusies televizoru ar austiņām ausīs, kad paralēli dzirdējusi briesmīgu, ausīs griezošu skaņu.

Viņa piebilda: “No sākuma, kad sadzirdēju šo skaņu, devos pie loga skatīties, vai tas ir viņas dzīvoklis, no kura nāk šī briesmīgā vaidēšana. Tā arī bija.”

Lasi arī: Viņu pamatīgi pārsteidza; sieviete piekārto savu krūšturi pie tonēta auto logiem – nevar nesmieties

Kaimiņiene apgalvoja, ka Veba torīt esot dziedājusi no plkst. 11.15 līdz 11.50. Nākamajā dienā Veba atkal sākusi savu dziedāšanu, šoreiz laikā no 11.10 līdz 11.30.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru