Šī situācija autobusā noteikti būs visiem pazīstama

Šis stāsts notika ar mani, kad man bija 25 gadi, es toreiz biju gaidībās. Neesmu augumā gara un esmu tieva, tādēļ izskatos jaunāka par saviem gadiem. 

Lasi vēl: GURĶI PUDELĒS – ĒRTI UN IZDEVĪGI

7. grūtniecības nedēļā es braucu ar autobusu. Kad es kāpu iekšā cilvēku bija maz un man pat izdevās atrast brīvu vietu, lai apsēstos, bet ar katru pieturu cilvēki kāpa iekšā aizvien vairāk un vairāk.

Vienā pieturā iekāpj omīte, protams, vairāk brīvu vietu nav. Man blakus sēdēja 45 gadus veca sieviete.

Viņa apkārt skatīdamies vēroja, ka visur sēž tikai omītes, bet jaunieši stāv kājās, tad viņa pagriezās pret mani un teica: »Meitene, lūdzu palaid tanti apesēsties savā vietā, redz visu dienu strādāja, nogura.»

Arī pati omīte lūdza, lai es viņu palaižu savā vietā. Es uzreiz droši atbildēju:» Es, protams, palaistu, bet esmu stāvoklī un nevaru.». Sievietes apmulsušas apklusa. Sāka abas man atvainoties.

Pēkšņi sieviete, kura man sēdēja aizmugurē pilnā balsī sāk bļaut:: «Sieviete, sēdieties, lai tā jaunā meitene jūs palaiž. Izsēdusies kā karaliene pa visu krēslu».

Mana kaimiņiene klusām sievietei saka: » Viņa nevar, viņa ir gaidībās .» Sieviete desmit sekundes pagaidījusi sāka atkal bļaut: » Kura???!!! Meitene stāvoklī!!?? ».

Pēkšņi iereibis vīrietis, kurš visu laiku klusēja saka: » Da, ko tu vecā, kāda viņa vēl meitenīte, ja viņa ir stāvoklī!»

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru