Pol***ja šodien beidzot ir publicējusi video, kā zaglis ar BMW īstenībā nokļuva uz Hyundai automašīnas jumta

Tikai pavisam nesen medijus bija pārņēmusi ziņa, kur kāds BMW X6 bija uzbraucis uz Hyundai automašīnas jumta. Nedaudz vēlāk tika paziņots, ka mašīnā bija atradies zaglis un tas daudz ko jau sāka izskaidrot, taču nekādi video uzreiz nebija pieejami. Tā nu cilvēki sāka dalīties ar pārdomu stāstiem, kā tad konkrētais BMW nokļuva uz Hyundai automašīnas jumta. Grūti pat iztēloties, kā tajā brīdī Jutās pats Hyundai automašīnas šoferis.

Jau tobrīd tika ziņota informācija, ka konkrētajā BMW automašīnā bija zaglis, kurš automašinu bija nozaudzis un bija sākusies pamatīga pakaļdzīšanās no Pol***jas puses. Par laimi pilsētas satiksmei, zagļa priekšā bija vairāki šķēršķli, kas viņu beigās noveda pie sprosta, taču ar to arī viss nebeidzās un zaglis turpināja, kā vien varēja! Jau pēc brīža konkrētais zaglis saprata, ka vairs nav kur sprukt un sākās!

Tā, kā zaglim ar BMW nebija vairs, kur sprukt, vismaz uz priekšu – viņš ieslēdza atpakaļ gaitu un kārtīgi “iespieda grīdā!” Tas arī bija tas moments, kas pārsteidza visus, jo mašīnas neieskrēja aizmugurējā mašīnā to pabīdot atpakaļ, ko iespējams iztēlojās zaglis, bet notika tieši tas, ko mēs visi redzējām – Lielā izmēra džips atradās uz vieglās automašīnas jumta, nedaudz pieskaroties zemei.

Tāāk saprazdams, ka vairs nav kur sprukt, viņš ātri atvēra durvis un metās bēgt, taču bēgšana nebija ilga un jau pēc brīža konkrētais BMW zaglis tika notverts un viss beidzās samērā mierīgi, bez cietušajiem, kā tas varēja notikt konkrētajā gadījumā! Zemāk noskaties Pol***jas publicēto video, kā tad īstenībā BMW nokļuva uz Hyundai mašīnas jumta :

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru