Pašas skopākās zodiaka zīmes – godpilnajā pirmajā vietā ierindojas…

Alkatības, merkantilisma un skopuma līmeņa horoskops ar pirkstu norādīs uz pašiem skopākajiem zodiaka zīmes pārstāvjiem.

Lasi vēl: Kā viegli pievērst vīrieša uzmanību, ja neesi pati skaistākā un runīgākā

Skopums ir viena no visnegatīvākajām īpašībām, kuru noteikti nevajadzētu ignorēt. Dabas dāvināto īpašību cilvēki reizēm tā cenšaties apslēpt un nospiest, bet tik un tā pēc kāda brīža tā izlaužas uz āru, jo skopums ir kas tāds, kas spēj dominēt pār citām, daudz labākām dabas dotajām īpašībām.
Šīs dienas horoskops norādīs uz tiem cilvēkiem, kuri ir paši skopākie.
4. vieta – algotņi
Vērši dievina, ka viņu dēļ tiek tērēta nauda. Turklāt viņi vispār nekaunas par to. Iesakām uzmanīties ikvienam, jo šo zodiaka zīmju pārstāvju vidū mēdz būt īsti izmantotāji. Viņiem pat ir sava taktika: viņi pāris reizes ir gatavi no jums ņemt “vieglu” naudu, lai jau brītiņu vēlāk brīvi izmantotu jūsu bezlimita kredītkarti. Taču, ja jums būs kaut kāda veida materiālās problēmas, Vērši nostāsies jūsu pusē, palīdzēs jums un materiāli atbalstīs, kas, savā veidā, atspēko visu ļauno.
3. vieta – viss mājai
Vēži dzīvo sevis dēļ un arī naudu tērē tikai sev, turklāt parasti nauda tiek tērēta tikai tiešām nepieciešamām un dārgām precēm. Galvenais orientieris Vēžiem ir viss, kas nepieciešams viņu mājai un labklājībai. Tieši tādēļ no viņiem nav vērts sagaidīt krāšņas un dārgas dāvanas, kā arī atklātus žestus. Ar draugiem un tuviniekiem viņi ir diezgan piezemēti. Ja jūs piedāvāsiet Vēzim iegādāties smaržas vai televizoru, viņi vienmēr izvēlēsies otro variantu. Tieši tādēļ viņu māja ir īsta paradīze, kur valda mājīgums, jauns remonts, antīki priekšmeti un paši jaunākie modes un tehnoloģiju jaunumi.
2. vieta – materiālais egoists
Jaunavas velti naudu neizšķiež, kā arī neliek velti iespringt saviem maciņiem. Taču tas nebūt nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji nav spējīgi iegādāties krāšņas un dārgas dāvanas. Viņi var un tā arī dara, taču parasti tikai sevis dēļ. Taču Jaunavas ir tik veikli manipulētāji, ka spējīgi pavisam viegli atdot veselu tūkstoti. Līdzko viņu materiālā situācija pasliktināsies, viņi nekavējoties tos pieprasīs atpakaļ.

Lasi vēl: Torte kas gatavojama uz pannas. Vieglāku tortes recepti jums neatrast! Gatavoju viņu jau vairākus gadus no vietas
1. vieta – visīstākais skopulis
Mēs esam nonākuši pie visskopākās zodiaka zīmes. Godpilnajā pirmajā vietā ierindojas Mežāži, kas ir atklāti skopuļi. Šīs zīmes pārstāvji ir gatavi ieguldīt savu naudu tikai savā sabiedrības statusā. Draugi, radinieki un mīļotie cilvēki iztiks bez īpašiem žestiem. Tieši Mežāži ir tie, kas parasti meklē vis kaut ko daudz lētāku. Viņi ilgi un dikti staigās pa veikaliem, lai atrastu kaut ko kaut pāris eiro lētāku. Taču skopums viņiem nav nepilnība, bet gan priekšrocība, kuru nepieciešams visu laiku atgādināt, lai neatrastos kāds, kas uzsēžas uz kakla.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru