Palīdzības pulkstenis augusta mēnesim no pašiem eņģeļiem. No sirds pasakos par šo atklājumu! Man vienmēr šis pulkstenis ir ļoti palīdzējis, tas man nesen palīdzēja arī nolikt vadītāja tiesības.

Tāpat ir iespējams atrisināt problēmas, uz kurām nespējat rast atbildes – pamēģiniet to izdarīt tieši šajā stundā. Ja jūsu lūgums būs labsirdīgs, tad, visticamākais, ka sakrājušās problēmas tiks atrisinātas. Ja liktenis nespēs palīdzēt par pirmajā solī, lai atrisinātu problēmas, tad tā jau būs atbilde un risinājums šim visam.
Darbojieties un prasiet pēc palīdzības tā, kā jums to saka priekšā sirds. Eņģeļi vienmēr ieklausās lūgšanās, kuras cilvēks izsaka no visas sirds un dvēseles. Ir iespējams izmantot arī dažādus palīglīdzekļus, kā uguni, sveces un vēstuli eņģelim. Tāpat jūs varat izdomāt paši savu rituālu vai doties uz svētu vietu vai baznīcu un tur Eņģeļa stundā lūgt palīdzību sev un saviem tuviniekiem.

Lasi vēl: Šajās Augusta dienās esi īpaši piesardzīgs, jo zvaigznes sola traģēdijas tieši šajās konkrētajās dienās. Sargāsim arī citus!
Pamēģiniet Eņģeļa stundā palūgt to, kas jums ir vajadzīgi, vai arī to, ko sen jau esat vēlējušies. Jūs noteikti dabūsiet atbildi uz savām lūgšanām. Jebkurā gadījumā jūsu jautājums vai lūgums nepaliks neatbildēts, jo tas kaut kā tiks risināts vai vismaz tiks iesākts risināt.
Laiki, kas norādīti Eņģeļa stundā, attiecināmi uz katru laika zonu.

Eņģeļa stunda 2017. gada augustam

Izmantojiet šo tabulu, lai jums tā palīdzētu!

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru