Noskaidrots, cik dienas pirms lidojuma rezervējot aviobiļetes tās ir vislētākās

Vai tu laikus plāno savas brīvdienas? Ja jā, tad ietaupīšana uz aviobiļešu rēķina dodoties ceļojumā var krietni samazināt tā kopējās izmaksas.

Kad tad ir iespējams iegādāties vislētākās aviobiļetes?

Protams, pastāv dažādi smalki paņēmieni par kuriem noteikti jau iepriekš esi dzirdējis. Ja rezervēsi biļeti otrdienā, tā būs lētāka kā citās nedēļas dienās. Lai arī cik vienkārši tas izklausītos, šis paņēmiens tiešām darbojas. Lielākoties aviosabiedrības tieši otrdienās publicē atlaižu piedāvājumus, arī šī iemesla dēļ vari iegūt cenas samazinājumu.

Lai arī visi augstāk minētie padomi ir labi, Džefs Klī, “CheapAir” izpilddirektors, nācis klajā ar daudz precīzāku padomu. Izrādās, ka vislabākā diena, lai rezervētu aviobiļetes ir tieši 54 dienas pirms lidojuma. Nevis 53 vai 55, bet precīzi 54 dienas pirms lidojuma!

Lai atklātu šo skaitli, “CheapAir” apkopoja un analizēja 921 miljonu lidojumu cenu un rezultāti parādīja visai interesantas sakarības. Starp 320. un 106. dienu pirms lidojuma aviobiļetes saglabā vienu un to pašu cenu. Tad, 105. dienā cena lēnām krīt, sasniedzot zemāko cenu tieši 54 dienas pirms lidojuma. Pēc tam cenas atkal pieaug, 20. dienā sasniedzot pašu lielāko kāpumu.

Plāno ceļojumu laicīgi un iegūsti labākās lidojumu cenas!

Avots: theculturetrip.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru