Nelieto šīs populārākās tabletes, lai saudzētu savu veselību!

Zinātnieki tabletes pēta gadiem ilgi vai tās tiešām palīdz mūsu Vese***ai vai tieši pretēji – bojā to vēl vairāk. Šīs 3 populārākās zāles kaitē Vese***ai nevis palīdz tai!

Pētnieki veica izmeklēšanu, lai pārbaudītu medikamentu darbību un tās sekas, kas var rasties cilvēka organismā. Rezultātā noskaidroja vairākus medikamentus, kuri it nemaz nepalīdz Vese***ai un ir tikai laika jautājums, kad zāles slikti ietekmēs cilvēka organismu. Esi uzmanīgs!

Lasi vēl: Dzīve bez cilvēkiem: Jūs pat neiedomāsieties kas notiek Černobiļā pēc 30 gadiem pēc traģēdijas

Arbidols

Pretvīrusu un imūnstimulējošā ietekme. Bet vai tiešām? Zinātnieki ir pārliecināti, ka nekādu labumu tu savam ķermenim nedosi dzerot šo medikamentu. Viņi uzskata, ka tā ir tikai naudas izmešana un nekas vairāk.

Essentiale Forte

Lieto ļoti biežos gadījumos. Mazina aknu bojājumu un hepatītu, piemēram, ēstgribas trūkums utt. Speciālisti apgalvo, ka šīs tabletes var izraisīt iekaisumus un lielas problēmas ar žulti. Viņi uzskata, ka nedrīkst lietot nevienas no šīm tabletēm, ja vēlies tiešām izārstēties no problēmām, kuras skārušas tavu ķermeni.

Kapsulas Bifiform

Bifiform ir Imūnbioloģiskās zāles. Speciālisti jau sen ir uzsvēruši, ka šīs tabletes nav vērts lietot, jo tās tev nepalīdzēs tikai padarīs visu vēl sliktāku. Varbūt bija vērts ieklausīties viņos jau agrāk?

Esiet piesardzīgi ar medikamentiem, kurus lietojiet!

 

Avots: informatio.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru