Negantākie autovadītāji visbiežāk iegādājas tieši šādas automašīnas! TRĀPĪTS!

Audi Quattro

Protams, viena no automašīnām ir šī. Pirmais auto ar quattro pilnpiedziņu bija Audi Quattro, Šo automašīnu ir iemīļojuši visi Audi fani un cienītāji. Mūsdienās Audi Quattro bieži veido tieši rallija posmiem. Tu esi asu izjūtu cienītājs!

Subaru Impreza

Tiem kuriem patīk adrenalīns un citu cilvēku uzmanība, tad noteikti sēdīsies pie šī auto stūres. Automašīna, kura ir izpelnījusies auto entuziastu cieņu. Ja tev ir Subaru Impreza, tad noteikti zini, kas ir ”tās dienas” ziemas laikā.

Lasi vēl: Sieviete atdzina savu spēkratu uz automazgātavu. Kad darbinieki atvēra durvis, viņi vēlējās kaut nebūtu pieņēmuši šo auto — VIŅIEM PAT NĀCĀS ŅEMT TALKĀ LĀPSTU!!!

Mitsubishi Galant

Šo automašīnu vadītāji vēlas būt neuzkrītoši, bet draugu vidū vēla būt cienīti un apskausti. Viņiem nav svarīgs ātrums, bet gan viņi vēlas tikt pamanīti un uzrunāti. Šie cilvēki ir mierīgi, bet ar savu ”odziņu”.

Peugeot 406 Coupé

Sportiska, eleganta un automašīna, kura prot citu automašīnu vidū izcelties. Tieši tāds pats ir tās īpašnieks – mīl cilvēku uzmanību un ļoti daudz ir spējīgs runāt par par vienu tēmu. Automašīna ir domāta nevis ”skrējējiem”, bet gan cilvēkiem, kuri prot novērtēt elegantas lietas kā pats īpašnieks.

BMW E36

Protams, kur gan bez šīs markas! Jauniešu vidū tā ir ļoti populāra, jo nemaksā daudz, bet ir spējīga konkurēt par ar daudz jaunāka gada automašīnām. Tās īpašniekam svarīgs ir ātrums un jauda, bet par izskatu viņi domā kā pēdējo. Mēģina visu uzmanību pievērst tikai sev un nevienam citam, bieži tas arī izdodas.

 

avots 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Aigars</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 9-18 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, uzturēt sev krāšņu sievieti. Pievienojies cilvēkiem, kas pārvalda savu veiksmi! https://goo.gl/a0n1qT

  • <cite class="fn">Aga</cite>

    Nuja letu miskaste kurai ir skats kaut kads,bet nu ja nabags esi,ko izdaris ????

Pievienot komentāru