Mēs paši visu padarām sliktāku: šīs kļūdas tīrīšanas laikā novedīs pie neveiksmīga rezultāta

Dažas kļūdas var pārvērst vienkāršu tīrīšanu par ilgu un nepatīkamu procesu.

Mājoklim nepieciešama regulāra kopšana. Bet dažas kļūdas var pārvērst vienkāršu tīrīšanu par ilgu un nepatīkamu procesu.

Kādas ir dažas kļūdas, no kurām vajadzētu izvairīties tīrīšanas laikā, lasiet tālāk.

Logu mazgāšana saulainā dienā

Eksperti iesaka logus mazgāt mākoņainās dienās. Saulainā dienā līdzeklis ļoti ātri nožūst, atstājot nogulsnes, tāpēc logi paliks netīri.

Vecu lupatu izmantošana

Vecas lupatas, sūkļi, slotas un citi instrumenti tikai pārnesīs netīrumus un putekļus, nevis tos noņems. Lai tīrīšana būtu efektīva, regulāri nomainiet vecos instrumentus pret jauniem.

Lasi vēl: Ģeniāls un nebijis veids, kā ātri un vienkārši notīrīt plīti 5 minūtēs

Slotiņas izmantošana sūcēja vietā

Lai gan slotas ir lieliski piemērotas putekļu un netīrumu noņemšanai gandrīz jebkurā mājas daļā, ir kļūdaini tās izmantot putekļu sūcēja vietā. Tas ir tāpēc, ka slaucīšana var pacelt gaisā daudz putekļu, kas nosēžas uz visām virsmām visā telpā. Tāpēc labāk ir dot priekšroku putekļu sūcējam.

Cimdu nelietošana, uzkopjot vannas istabu

Lielākā daļa tualetes poda un vannu tīrīšanas līdzekļi satur sastāvdaļas, kas var izraisīt ādas un acu kairinājumu. Lai būtu droši, pārliecinieties, ka telpa ir labi vēdināma, un valkājiet gumijas cimdus. Ja mazgāšanas līdzeklis nokļūst uz ādas, nekavējoties noskalojiet to ar aukstu ūdeni.

Stikla plākšņu tīrīšana ar logu tīrīšanas līdzekļiem

Daudziem cilvēkiem šķiet, ka izmantot tīrīšanas līdzekli uz stikla plāksnes ir laba ideja. Tomēr tā nav, jo lielākā daļa stikla tīrīšanas līdzekļu satur amonjaku un atstāj traipus uz virsmas. Labāk to aizstāt ar parastu etiķi.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru