Mēness kalendārs labvēlīgajām 2018. gada jūnija dienām

Pirmais vasaras mēnesis ir visgaidītākais lielākajai daļai no mums. Lai sasniegtu dzīvē veiksmi, ieteicams sekot līdzi astrologu sacītajam.

Lasi vēl: Lavaša maize ar sieru 5 minūtēs: perfekta uzkoda vasaras piknikam5. jūnijs, otrdiena: kolektīvā darba diena
Mēness 5. jūnijā pāries Ūdensvīra zvaigznājā. Šī diena ir pārpildīta ar harmonisku enerģiju, kas būs lieliski piemērota darbiem, kas saistīti ar jūsu darba vietu un kolektīvu. Šajā datumā astrologi iesaka ķerties klāt projektiem, kurus jūs attīstāt kopā ar kolēģiem, palīdzēt cits citam un dalīties ar savu pieredzi. Ļoti labi šajā dienā darboties ar papildu izglītības iegūšanu, kas Marsa ietekmē palīdzēs jums to sasniegt pavisam vienkārši.

Neaizmirstiet arī par fiziskajām aktivitātēm, kuras palīdzēs jūsu organismam palikt tonusā un paveikt visus darbus laikā. Otrdien jūsu privātajā dzīvē iestāsies plaukuma periods. Vientuļie cilvēki var sastapt savu otro pusīti, bet ģimenes pāri – atslābt pēc grūtas un saspringtas dienas. Uzrīkojiet romantiskas tikšanās, dodieties pastaigās svaigā gaisā, lai satuvinātos ar sev sirdij tuviem cilvēkiem un izjustu patiesu laimi un mīlestību.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru