Meitene nopirka veikalā paipalu olu un ielika to būrītī pie sava papagaiļa. Lūk, kas no tā iznāca!

Rezultāts šokē! Katru dienu mēs iegādājamies veikalā olas un nemaz neaizdomājamies, kas tajās atrodās iekšā. 

Pazīstama blogere – Luna Angel izlēma vveikt nelielu eksperimentu, kā rezultātā cilvēki bija šokēti! Kā gan viss sākās?

Atnākot no veikala, Luna salika visus produktus ledusskapī, bet izņemot vienu papalu oliņu. Meitene šo oliņu ielika būrītī pie sava papagaiļa – Piča. Pēc neilga laika papagailis sāka pieglausties pie oliņas un sāka to uzskatīt par savējo. Beigu beigās viņš sāka to perēt.

Lasi vēl: Bijušais policists liek mirt šausmīgā nāvē 4 cilvēkiem un pēc tam ko pretīgu dara ar viņu līķiem

Meitene nebija nemaz iedomājusies, ka rezultāts būs šāds.

Pēc pāris dienām no olas izšķīlās mazs putnēns. Luna bija pārsteigta un visticamāk arī pats pagailis. Meitene saprata, ka kaut kas ir jādara un sāka lasīt visu literatūru, kurā ir kaut kas aprakstīts par paipalām.

Meitene uzzināja, ka paipalas dzīvo mājas apstākļos 10 gadus. Šī putnēna pirmajās dienā blakus ir jābūt mammai, kas viņu baro. Luna bija ļoti priecīga, jo putnēns devās rokās un bija paklausīgs.

Iedomājies… Šīs olas sastāvs varēja jau būt lietots kādā ēdienā, bet tā vietā mēs devām dzīvību mazai radībiņai. Luna par šo mazulīti rūpējās katru dienu un ar fotogrāfijām dalās sociālajos tīklos.

Lasi vēl: Man pagājušo ziemu kaimiņiene iedeva pagaršot grieztos tomātus ar sīpoliem. Šogad es pati tos gatavoju!

Vēl nav zināms vai putnēns pieaugot vēlēsies lidot prom vai palikt pie meitenes. Luna apsolīja dalīties ar visu informāciju ar visiem interneta lietotājiem.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru