Magnētiskās vētras 2017. gada oktobrī – no kā vajadzētu izvairīties un kā pasargāt savu veselību?

Iespējamās magnētiskās vētras
Iespējams, ka magnētiskās vētras radītās sekas būs jūtamas jau 1. oktobrī. Tās kļūs par atblāzmu septembra beigās notikušajiem spēcīgajiem uzliesmojumiem uz Saules virsmas. Iespējamība, ka šie uzliesmojumi pārvērtīsies par vētrām, ir aptuveni 2%, kas ir ārkārtīgi zems rādītājs.
Tāpat ir vērts pieminēt, ka ir iespējama Zemes magnētiskās sfēras iekustēšanās laikā no 23. līdz 26. oktobrim. Šajās dienās iespējama pirmā līmeņa vētra vai arī ilgstošs uzbudinājuma periods. Pašlaik uz Saules esošo plankumu analīze nespēj sniegt tiešu atbildi, taču šoreiz iespējamība, ka radīsies magnētiskās vētras, pieaugusi līdz pat 10%.
Magnētiskā vētra no 11. līdz 14. oktobrim
Uz Saules esošais vējš, kuru izraisīs 9. oktobrī izveidojušies uzliesmojumi uz Saules virsmas, Zemi sasniegs 11. oktobrī. Negatīvā ietekme būs jūtama teju tūlītēji un pat diezgan spēcīgi. Teju visi meteosensitīvi cilvēki jau otrajā magnētiskās vētras dienā izjutīs negatīvās sekas uz savas ādas. Uzlabot savu garastāvokli varēsiet ar pastaigu un pareizas atpūtas palīdzību – varat arī meditēt, censties relaksēties.
Tā kā vētra būs ilgstoša, ar katru dienu paliks aizvien grūtāk un grūtāk. Pat pilnībā veseli cilvēki spēs sajust šo negatīvo ārējo spiedienu. Palielināsies nogurums. Jums varētu šķists, ka pilnīgi viss ir nostājies pret jums, taču nekāds problēmu slogs nespēs jūs salauzt, ja pareizi sevi pielāgosiet tiem.

Lasi vēl: Izrādās, ka tepat netālu no Latvijas atrodas kāds slepens cietums, kurš agrāk ticis turēts ļoti lielā slepenībā, jo tas nav parasts cietums
Centieties ar jebkādu pieejamo metožu palīdzību paaugstināt savu enerģētiku: varat veikt ūdens procedūras, pastaigas, komunicēšana ar patīkamiem cilvēkiem, nodarbošanās ar saviem hobijiem. Jūsu Vese***a teju vienmēr ir atkarīga no jums pašiem, tādēļ necentieties meklēt iemeslus, bet gan meklējiet problēmu atrisinājumus.

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru