Madara Kiviča tik tiešām beidzot paziņojusi par ilgi noklusēto par Andri Kiviči un viņa izdarībām, vēl pirms Skulmes

Kivičs pirms veseliem septiņiem gadiem bija aprecējies ar Madaru Niperi. Pašlaik ir aizgājis no ģimenes un vēlas šķirt laulību, kopā ar visiem zināmo Lieni Skulmi, taču kaut kā viņiem nesanāk izšķirties, jo Madara ir iesūdzējusi viņu tiesā. Tagad viņai ir pieriebies klusēt un stāstījusi, kā tas tad tas vss ir patiesībā.

Iesākumā jau par tiem uzturlīdzekļiem! Bieži vien Latvijā ir sievietes, kuras paliek vienas ar bērniem un pēc tam vēl cenšas manipulēt ar viņām, šeit varētu teikt par ir līdzīgi.  Andris kādā intervijā bija pateicis, ka Madarai alimentos samaksājis veselus 1200 Eiro, citā 1600 Eiro, bet kur tad ir tā nauda, ja Madara tādu summu nav saņēmusi?

Kivičš no Janvāra sākuma bērnus ir saticis tikai 2 reizes un alimentos diemžēl samaksāja tikai 200 Eiro, lai gan bija solījis, ka maksās 750 Eiro mēnesī, tomēr vēlāk pateica, ka summa būšot mazāka.

Tāpat Madara izteikusies, ka viņš atradis savu dvēseles radinieci, taču kāpēc zvanoties viņai un sūdzoties par savām problēmām un citiem sīkumiem?

Taču pašlaik gan galvenā stāsta daļa esot par turīgo Natašu! Madara rudenī sākusi saprast, ka viņu attiecībās, nav kaut kas, kā vajadzetu būt. Materiālā ziņā viss esot bijis ļoti labi, taču Madara jutusies ļoti vientuļi. Andris tobrīd gatavojās vēlēšanām un bija pateicis, lai Madara pie viņa nākot pēc diviem mēnešiem, jo viņam neesot laika. Tad Madara saprata, ka kaut kas nav, jo viņš ļoti labi kaut ko slēpa, sava īstās emocijas. Iepriekš slavēja Madaru un to izrādīja, taču tagad viss bija savādāk.

Un tad viss tapa skaidrs! Madara stāsta, ka viņš to varēja pateikt ātrāk un izrunāt! Viņš Madaru krāpis ne tikai ar Natašu, bet iepriekš krāpis pat vēl vairākas reizes un visas kopdzīves laikā viņš centies visu ļoti dramatizēt, lai sevi padarītu labāku citas sievietes acīs un tas bijis tik tiešām garām!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru