Lūk, kāpēc mācītāji lūdz nenest uz kapiem mākslīgos ziedus! RŪPĪGI IZLASI!

Mēs bojājam savu tuvinieku veselību. Vai ir vērts tādēļ šos ziedus likt uz kapiem? Priesteri savos dievkalpojumos arī uzsver šo faktu un lūdz visus viņu uzklausīt. Ja ne mēs, tad kurš rūpēsies par dabu, dzīvniekiem un mūsu veselību?

Diemžēl ne visi saprot, ka šāda ir pareiza rīcība un tik un tā nedzīvos ziedus nes uz kapiem un vēlāk tie tiek izmesti atkritumu tvertnē un dedzināti. Jūs pat nespējat iedomāties cik bīstami ir šie dūmi!

Mācītāji paši izlīmē reklāmas, kur aicina pirkt dzīvos ziedus nevis mākslīgos. Taču mākslīgo puķu pārdevēji visas šīs reklāmas plēsa nost… Tas taču bizness! Nepatīkami ir dzīvot ar domu, ka čigāni no kapsētām zog mākslīgos ziedus un vēlāk tos pārdot atkal. Viņi skaidri zina: puķes tiks nopirktas!

Kāpēc nest uz kapsētu nedzīvos ziedus, ja tu vari iegādāties dzīvos un iestādīt tos tur? Protams, mākslīgie ziedi skaisti izskatīsies arī aukstā un drēgnā laikā. Tieši šī iemesla dēļ lielākā daļa cilvēku iegādājas šos ziedus. Cilvēki, kuri cīnās par ekoloģijas tīrību uzsver, ka cilvēki nemaz nezina cik daudz bīstamu vielu ir mākslīgajos ziedos.

Ir tik daudz dzīvo ziedu, kurus var iestādīt kapsētā. Nebojāsim ne sev ne citiem veselību ar mākslīgajiem ziediem, ja varam nopirkt dzīvos un tos vienkārši iestādīt!

 

Avots: bonjourglamour.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">es</cite>

    wtf… ko es tikko izlasīju. paši saprotat, ko rakstāt?

  • <cite class="fn">lalalal</cite>

    Žurnālistikas ateja te ir, nekas vairāk, netīras mazas pabiras, kam nav sajēga ne kā rakstīt, un kas vispār ir publicēšanas vērts … sviests! Bezjēdzība!

Pievienot komentāru