Kurās valstīs var iegūt bezmaksas augstāko izglītību. Saglabājiet!

Austrija. Iestāšanās maksa – lūk, tā ir arī vienīgā maksa par mācīšanos universitātēs. Un zemā maksa par dzīvošana šo valsti padara par praktiski viegli pieejamu vietu iebraucējstudentiem. Un jūsu sapnis – mācības ārzemēs – kļūs iespējama Universität Wien.

Spānija. Neņemot vērā bagātīgo kultūru, zemās ēdināšanas un dzīvošanas izmaksas, šī valsts iepriecinās jūs ar piemērotu izglītību par minimālu cenu, sākot no bakalaura līdz pat doktorantūrai,. Piemēram, Universitat de Barcelona.

Grieķija. Zemās dzīvošanas cenas, toties augstas ēšanas izmaksas. Angļu valoda – viena no mācību pasniegšanas pamata valodām. Bagātīga kultūra un augsts izglītības līmenis. Tas arī iemesls, lai iestātos Grieķijas Aristotle University of Thessaloniki.

Čehija. Valsts ir kļuvusi slavena, pateicoties labākajām universitātēm. Tās piedāva kursus zinātnes, tehniskās un medicīnas specialitātēs. Starp citu, pasniegšanas valoda ir čehu. Tāpēc, lai šeit mācītos, jums vajadzēs nodot iestājeksamenu čehu valodā. Un tā, Univerzita Karlova jūs gaida!

Beļģija. Cienījamas mācības ārzemēs par ļoti pieņemamu cenu, kas ļauj iegūt kompleksas zināšanas. Bez visa iepriekš minēta, pēc universitātes beigšanas ir iespēja atrast darbu un palikt šeit. Universiteit Gent ir iespēju pilna.

Francija. Jā, jums neizliekas. Jums ir visas iespējas mācīties sapņu valstī. Mūsdienīga izglītības sistēma, praktiski bez mācību maksas ārzemniekiem. Patīkams bonuss: iespēja pavisam viegli apvienot dažādus macību priekšmetus the University Paris 1 Panthéon-Sorbonne.

avots: asn.in.ua

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru