Kur meklē savu dzīves jēgu katra no zodiaka zīmēm?

Lauvas

Lauva ir stipra uguns Zīme, viņiem ir ļoti svarīgi realizēties daudzās dzīves jomās, savādāk tas liek Lauvām pārdzīvot. Lauvām svarīgi gūt panākumus it visā. Tikai pašrealizācija pietuvo Lauvas laimei. Taču Lauvas ir aizrautīgas un var izvēlēties kādu vienu darbības jomu, kurā saskatīs savu dzīves jēgu. Zemapziņā Lauvas cenšas sniegt palīdzību saviem tuviniekiem un saņemt par to atzinību.

Jaunava

Tipiskā zemes Jaunava savu dzīves jēgu izjūt vien tad, kad viņas intelektuālās un prāta spējas tiek izmantotas maksimāli. Jaunavas ar prieku mācās un iepazīst jauno, lai varētu pilnībā atklāt savu iekšējo potenciālu. Kad Jaunava gūst panākumus, viņa ir laimīga, ka viņas centība un darbs tika gana labi atalgots.

Svari

Svariem nav mazsvarīgi saglabāt līdzsvaru it visā. Šī zīme meklē dzīves jēgu harmonijā. Kad visapkārt viss ir labi, Svari ir laimīgi. Šo laiku svari pavada pilnveidojot sevi. Kad viņi sasniedz iekšējo līdzsvaru, viņi paliek atvērti visam jaunajam.

Lasi vēl: Ja nevēlies ravēt starp dobēm, tad šis variants tevi ļoooti iepriecinās!

Skorpions

Skorpioni savas dzīves jēgu saskata savu īpašo talantu un spēju savaldīšanā. Ja viņi spēj izmantot savu iekšējo enerģētisko potenciālu par visiem 100%, tas dod viņiem spēku gūt jaunu piepildījumu dzīvē un realizēt sevi. Skorpiona dzīve ir pretrunību pilna, ja viņam izdosies iemācīties apspiest savas kaprīzes, tad viņam izdosies uzvarēt pašam sevi.

Strēlnieks

Dzīvi mīlošs Strēlnieks ir jaunu emociju un iespaidu alkstošs, viņš nespēj iedomāties savu dzīvi bez asām izjūtām. Viņš ir pret jebkādiem standartiem un normām, jo uzskata, ka izplānota pieeja dzīvei laupa novitātes izjūtu, iespēju uzzināt kaut ko jaunu, gūt jaunu pieredzi. Strēlnieks vienmēr izvēlēsies risku, bet garlaicīgums viņu nogalina.

Mežāzis

Prātīgam Mežāzim it visā svarīga kārtība. Viņam bieži traucē paša kompleksi, viņam ir nosliece sevis paveiktā salīdzināšanai ar citu panākumiem. Ja Mežāža panākumi negūst citu cilvēku atzinību, viņš var sajusties nevienam nevajadzīgs un nelaimīgs. Mežāzim ir ļoti svarīgi ne vien neatpalikt no citiem, bet pat būt mazliet labākam par citiem. Tas ceļ viņa pašvērtējumu.

Ūdensvīrs

ūdensvīra daudzpusīga personība pieprasa nemitīgu attīstību un jaunas zināšanas. Jauni iespaidi un zināšanas Ūdensvīriem ir daudz svarīgāki par mīlestību un naudu. Ūdensvīrs nespēj iedomāties savas dzīves jēgu bez pašizaugsmes un attīstības. Tikai izejot cauri jaunajam dzīves posmam un gūstot jaunu pieredzi, Ūdensvīrs jūt, ka viņš tiešām dzīvo.

Zivis

Zivis ir nepastāvīgas, šodien viņām svarīgs viens, rītdien būs svarīgs pavisam kaut kas cits. Savu misiju Zivis piepilda caur uzupurēšanos, līdzjūtību un līdzcietību. Zivīm ir tieksme uz pašapmānu, tāpēc visai bieži viņas liedz sev reālu iespēju piepildīšanu. būt blakus saviem mīļajiem un dāvāt viņiem savas dvēseles siltumu Zivīm ir ļoti svarīgi.

Avots:

nicestyle

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru