Ko vajadzētu paspēt līdz jaunajam gadam? Ieklausieties ekstrasenses padomos!

Kas palīdzēs jums sasniegt laimi jaunajā gadā?
Mēs visi zinām, kāds ir sagatavošanās process jaungada naktij. Parasti izvēlamies dāvanas tuviem un mīļiem cilvēkiem; plānojam, kur sagaidīt jauno gadu; kārtojam, tīrām un izdekorējam māju; gatavojam svētku galdu; gudrojam, ko skaistu vilkt mugurā. Taču, neskaitot visus citus sagatavošanās darbus, ir vēl trīs noteikumi, bez kuriem nu nekādi nav iespējams jaunajā gadā iegūt visu to, ko ļoti vēlaties.
Nostādīt mērķi. Jaunā gada nakts var sniegt jums laimi, piepildīt jebkuru vēlēšanos, jo pasaulē nav nekā neiespējama. Taču tādēļ vārdu “vēlēšanās” nepieciešams nomainīt pret vārdu “mērķis”. Lai to izdarītu, vairākas dienas pirms jaunā gada sagaidīšanas nepieciešams apgalvojuma formā noformulēt savas vēlmes – tā, it kā jūs jau būtu ieguvuši visu, par ko sapņojāt. Jūsu vēlmju enerģija tikai pieaugs, turklāt brīdī, kad gadu mijā to ievēlēsieties, tam tiks sniegts vēl lielāks spēks, novācot jebkādus šķēršļus tā sasniegšanā.

Lasi vēl: Kāds sieviešu intīmais griezums visvairāk patīk vīriešiem? Sagatavojām atbildes!
Atbrīvoties no liekā. Zem vārda “liekais” parasti atrodas viss tas, kas jums īsti vairs nav vajadzīgs: noputējušas padomju laiku grāmatas, apģērba gabali, kuri ne reizi pērn netika vilkti mugurā, bojāti trauki utt. Taču Sonja sniedza šim sarakstam vēl vienu ļoti svarīgu sastāvdaļu. Neskaitot visus liekos sadzīves priekšmetus, ir nepieciešams arī savā personīgajā dzīvē atbrīvoties no visa liekā: no liekām saiknēm, pieķeršanām vai emocijām.
Attiecības, kuras jūs jau ir izsmēlušas, draudzība, kas velk jūs uz grunti, prasības, kuras jau sen pārvērtušās pieprasījumos, seni aizvainojumi, kuri joprojām jūs nomoka – tas viss sastāda ļoti ievērojamu “bagāžu”, kuru ar aci neieraudzīsi, taču tā ievērojami kavē jūs sava mērķa un laimes sasniegšanā. Lai jaunais gads atnestu jums jaunu dzīvi, jums ir ļoti nepieciešams nodedzināt vecos attiecību, jūtu un emociju tiltus, kurus uzcēluši jums citi cilvēki.
Atdot parādus. Runa ir par parādsaistībām, kuras paredzētas ilgam laikam. Ja jūs pastāvīgi maksājat kredītu, nav nepieciešams censties tos priekšlaicīgi nomaksāt un slēgt. Materiālie parādi, kuri “var pagaidīt”, neizpildītie solījumi palīdzēt tuviniekiem, nemitīgi atrodoties “gaidīšanas režīmā”, kā arī solījumi, kurus jūs sniedzāt paši sev – tos visus nepieciešams izpildīt līdz Vecgada vakaram. Esktrasense iesaka sastādīt visu mūsu “parādu” sarakstu – sākot ar parādu draugam un beidzot ar nenodotajām grāmatām bibliotēkā. Centieties līdz decembra beigām atdot visus iespējamos parādus.

Lasi vēl: Internetā aktīvi tiek salīdzinātas divas Krievijas prezidenta Vladimira Putina fotogrāfijas. Visi nespēj noticēt savām acīm…
Zinot esktrasenses Sonjas Jegorovas ieteikumus, jūs varēsiet izmainīt savu likteni un iegūt vēlamo pašā spēcīgākajā naktī visa gada laikā.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru