Ko noteikti nevajadzētu turēt majās?

Sasisti vai ieplaisājuši trauki
Teju pilnīgi katram no mums mājās atradīsies kāds šķīvis vai tasīte, kas principā vēl var pildīt savu pamatfunkciju. Parasti cilvēki nemet ārā šāda veida traukus, jo viņi ir ļoti ekonomiski vai arī dikti pieraduši pie tiem. Saskaņā ar ķīniešu fen-šui filozofiju, tieši plaisās uzkrājas negatīvā enerģija, kas tiešā veidā ietekmē jūsu dzīves kvalitāti.

No šādiem traukiem nepieciešams pēc iespējas ātrāk atbrīvoties, lai izvairītos no iespējamām briesmām. Atcerieties, ka trauki simbolizē cilvēka bagātību un pietiekamību, bet jebkādas plaisas vai ielauzti stūri liecina par tā īpašnieka likteni. Mājās turiet tikai veselus un skaistus traukus, kas piepildīs jūsu dzīvi ar pozitīvu enerģiju.

Lasi vēl: Kā saprast, ka jūsu mājoklī ir sakrājusies negatīvā enerģija un tam nepieciešama “ārstēšana”? Par to liecina sekojošas pazīmes

Vecas drēbes un apavi
Katrā mājā ir pa vecam, nonēsātam apavu pārim, kā arī vecām un nonēsātām drēbēm, kur trūkst mētelim kāda poga, džemperim kode izkodusi kādu caurumu. Daudzi cilvēki glabā šādas lietas, nemitīgi domās nostādot sevi fakta priekšā – kaut kad man tas noderēs, es to kaut kad vēl uzvilkšu. Taču, kā likums, šis vecais apģērba gabals vai apavi tā arī stāv skapī kodēm par barību.

Tā tikai glabā vecu, nostāvējušu auru, piepilda māju ar negatīvo un rada tās saimniekam apātiju un bezdarbību. Ar šādu stāvokli nedrīkst samierināties, tādēļ vecās drēbes un apavus nekavējoties jānes ārā no mājas – varat tās izmantot kā lupatas mājas uzkopšanai vai arī vienkārši nesiet uz miskasti. Ļoti iespējams, ka sieviete, kas paklausīs šos fen-šui ieteikumus un atbrīvosies no nevajadzīgajām drēbēm un apaviem, pavisam drīz satiks sev mīļoto cilvēku vai pat apprecēsies. Vai arī vīrietis, kas izmetīs savas vecās lietas, pavisam drīz atradīs ļoti perspektīvu darbu. Izmēģiniet to arī jūs! Pavisam drīz sajutīsiet pozitīvas izmaiņas.

Māklsīgie ziedi
Ļoti bieži daudzās mājās var redzēt mākslīgos ziedus, ar kuriem cilvēki mīl izdekorēt savu mājvietu. Daudzi nemaz nezina, ka fen-šui nostādne šādu darbību pilnībā aizliedz. Mākslīgie ziedi kā magnēts piesaista negatīvu enerģiju. Ne velti tautā ir teiciens – dzīvie ziedi dzīvajiem, bet nedzīvie – mirušajiem.

Lasi vēl: 5 pazīmes, kuras liecina, ka jums nav vīra pat tad, ja esat precējusies

Māklsīgie ziedi ir miruši ziedi, tādēļ šāds simbols nes briesmas ikvienam, kas dzīvo šajā mājā kopā ar tiem. Starp citu, pat dzīvais alvejas zieds mājā izplata negatīvu enerģiju. To noteikti nevajadzētu turēt viesistabā, guļamistabā vai virtuvē – vislabāk šo augu turēt uz balkona.

Mēs gribam ticēt, ka šie fen-šui ieteikumi uzlabos jūsu atmosfēru mājās un personīgo dzīvi, kā arī ienesīs pozitīvu enerģiju.

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru