Ko gultā nekad nedarītu katra zodiaka zīme?

VĒRSIS 

Vērsim piemīt pamatīga izturība, un Venēras ietekme liek pievērst īpašu uzmanību jutekliskām detaļām. Tāpēc parūpējies par romantisku atmosfēru, patīkamām smaržām un sarkanu lūpu krāsu, jo Vērsim nekas nepaliks nepamanīts. Viņam ir raksturīga arī noteiktība, un, atrodot veidu, kā tevi uzbudināt, Vērsis pie tā arī turēsies. Parasti Vēršiem trūkst spontanitātes un veidojas konkrēta nostāja attiecībā uz seksu, tāpēc tiem, kas augstu vērtē neprognozējamību, tas var šķist neinteresanti.

Lasi vēl: Bulciņas «cerību sunīši», kuri paredzēti sagaidot Jauno 2018. gadu!

DVĪŅI 

Dvīņi ir enerģiski un zinātkāri. Viņi dzīvo, lai iemācītos ko jaunu, un lieliski spēj atrast kopīgu valodu ar citiem. Viņi vienmēr ir kustībā, tāpēc arī seksa jomā viņi nepārtraukti attīstās. Dvīņiem nepastāv tabu, tāpēc viņi ir viena no atvērtākajām un seksuālā ziņā visbrīvāk domājošajām zodiaka zīmēm. Tomēr, tāpat kā īslaicīgā uzmanība, arī viņu libido var ātri pagaist. Dvīņi var ļoti ātri tevi uzbudināt, bet pēc brīža pārdomāt un izlemt pavadīt vakaru pie televizora. Viņu seksuālā tieksme ir nepastāvīga, tāpēc vienmēr padomā par plānu B, lai no jauna radītu vajadzīgo noskaņojumu.

VĒZIS

Neviens tevi neapskaus ciešāk un neliks justies drošāk kā Vēža zīmē dzimušie. Viņi izrāda savu pieķeršanos un visas siltākās jūtas izrāda tieši seksa laikā, pat ja esat kopā tikai neilgu laiku. Nebrīnies, ja seksa laikā starp jums uzreiz rodas emocionāla saikne. Vēžiem piemīt arī trūkumi, un garastāvokļa maiņas var viņus padarīt neiejūtīgus. Rezultātā, sekss var kļūt skarbs un bez emocionālās saiknes. Protams, sākumā tas var šķist jautri, bet, kad Vēzis sāk aizstāvēties, tad sekss var būt nepatīkams.

LAUVA

Karaliskās Lauvas ievēro īpaši romantisku protokolu. Viņu kaisle un drošsirdība tev liks justies kā romantiskā novelē, neskatoties uz dažiem ierobežojumiem izšķērdības, noskaņas un drāmas ziņā. Ņem vērā, ka Lauvām piemīt reputācija sevi mīlēt vairāk kā citus, un tas viņas var padarīt slinkas. Lauvas var ļauties tevis sniegtajai baudai, bet nesniegt to pašu pretī.

JAUNAVA

Jaunavas vēlas apmierināt citus. Viņas pielāgos savas iemaņas tavām vajadzībām, lai sasniegtu baudas virsotnes. Lai arī Jaunavas spēj rīkoties ļoti ātri, gultā šīs iemaņas dažreiz pazūd. Seksā viņas nemēdz uzņemties iniciatīvu, tāpēc var gadīties, ka pārsvarā līdera lomu vajadzēs uzņemties tev.

SVARI

Svari pievērš īpašu uzmanību manierēm, un galvenā prioritāte ir partnerība un elegance. Viņiem seksa jomā ir svarīgi, lai tas būtu skaists piedzīvojums. Tuvības brīžus ar Svariem tik tiešām var saukt par mīlēšanos. Lai arī viņiem ir svarīgi sniegt baudu otram, Svari nelabprāt runā par savām vēlmēm, un tās nākas “vilkt ārā ar knīpstangām”. Viņi mēdz atstāt novārtā savas vajadzības un koncentrējas uz partnera vēlmēm, un tādējādi kļūst pasīvi agresīvi.

SKORPIONS

Skorpioniem sekss ir kā otrā valoda.  Aizmirsti par tādu lietu kā “safeword”, jeb stop signālu, jo, atbrīvojoties no ierobežojumiem, tu iegūsi labāko, ko viņi var sniegt – beznosacījumu seksuālo atdevi. Skorpionu prāta spēlītes var būt arī postošas (vismaz seksuālajai dzīvei). Viņiem labi padodas raidīt sitienus zem jostasvietas, tajā pašā laikā sevi padarot par cietējiem. Ievēro piesardzību, atklājot savus seksuālos noslēpumus, jo, zaudējot kontroli, Skorpioni var mēģināt iedragāt tavu reputāciju.

STRĒLNIEKS 

Strēlnieki labprāt izmēģina kaut ko jaunu, ir atvērti un optimistiski, liekot tev justies gluži kā atrakciju parkā. Viņi tevi mētās no vienas puses uz otru un radīs daudz dažādu sajūtu un neizdzēšamu atmiņu. Attiecības ar Strēlnieku var būt arī pavisam īsas, jo viņi ir brīvi, neatkarīgi, un sirds dziļumos ir vientuļnieki. Tāpēc sekss ar Strēlnieku reizēm var šķist bezpersonisks un nenozīmīgs. Sliktākajā gadījumā tu vari justies kā parasts seksa objekts, kas apmierina šīs zodiaka zīmes vajadzības.

MEŽĀZIS

Neļauj sevi apmuļķot. Šķietami konservatīvā āriene var noslēpt pavisam neķītru cilvēka dabu. Mežāži ir īsti meistari seksa jomā un vienmēr ir kaislīgāki par to cilvēku, kādu sevi parāda no ārpuses. Turklāt viņi izmanto to, ka netiek pienācīgi novērtēti, un tas kļūst  par viņu slepeno ieroci. Ar Mežāzi ir jābūt pacietīgam, jo viņš uzreiz neatklāj mīļotā cilvēka vēlmes.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem patīk radīt kaut ko jaunu un eksperimentēt, no jauna atklājot savu seksualitāti. Viņiem piemīt ļoti atvērta domāšana attiecībā uz seksu, un tāpēc viņi nekad nenosodīs otru, lai cik trakas būtu partnera vēlmes. Tomēr Ūdensvīri var izturēties vēsi, un uz seksu vispirms raugās no garīga, un tikai tad no fiziska viedokļa. Rezultātā, sekss var likties kā eksperiments nevis pieredze.

ZIVIS

Zivīm piemīt ļoti laba intuīcija, un viņas lieliski saprot ķermeņa valodu, tāpēc parasti ir soli priekšā. Sekss var radīt ciešu saikni starp prātu un ķermeni, taču reizēm viņu rīcība ir gluži vai melnbalta, kļūstot vai nu nesavtīga vai pat ļoti savtīga. Otrajā gadījumā ņem vērā, ka Zivis var izspēlēt “vainīgā” kārti, ievilinot tevi emocionālās lamatās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru