Kā var sazināties ar slaveno latviešu ekstrasensi Džūliju Vangu?

Gan Latvijas, gan citu valstu cilvēki labprāt vēlētos sazināties ar slaveno gaišreģi Džūliju Vangu, taču viņi vienkārši nezina kā to var izdarīt. Latvijas iedzīvotājai Džūlijai ir bijuši tūkstošiem klientu, kurus viņa pieņem. 

Lasi vēl: Merilina Kerro oficiāli paziņo, ka ir izšķīrusies ar Aleksandru Šepsu

Ja tevi interesē kā sazināties ar Džūliju Vangu, tad šī ir tā iespēja. Reizēm viņa atbild uz fanu vestulēm, taču reizēm arī nē. Ja vēlies ar viņu saiznāties, tad sameklē viņu sociālajos tīklos. Kā arī Vangai ir pašai sava saite, kurā viņa ir izveidojusi testu, kurš ar 100% precizitāti nosaka tavu nākotni.

Viņa ir pārliecināta, ka šis tests palīdzēs atrisināt jebkuru uzdoto jautājumu. Viņa atklāj, ka internetā bieži uzdarbojas Krā***ki un liek maksāt naudu par it kā ”paredzējumu”. Džulija iesaka nebūt muļķiem un šo naudu viņiem nepārskaitīt.

Vanga ar nožēlu paziņo, ka nesniedz tiešsaistes konsūltācijas, jo vienkārši viņai tam neesot laika, bet nevajag atmest cerību. Džūlija ar lielāko prieku labprāt atbild uz fanu vēstulēm un komentāriem, protams, ja laiks to atļauj.

Lasi vēl: Palīdzības pulkstenis augusta mēnesim no pašiem eņģeļiem. No sirds pasakos par šo atklājumu! Man vienmēr šis pulkstenis ir ļoti palīdzējis, tas man nesen palīdzēja arī nolikt vadītāja tiesības.

Džūlija neveic konsultācijas cilvēkiem, kuriem nepieciešama maģiska iejaukšanās viņu dzīvē. Viņa neuzskata, ka obligāti būtu jāpalīdz pilnīgi visiem. Ja tev ir liela vēlme sazināties ar šo interesanto sievieti, tad meklē viņu sociālajos tīklos facebook, vk un oficiālajā mājaslapā.

Džūlija Vanga īpaši uzsver: ”Es lasu pilnīgi visas vēstules un lielāko daļu komentāru, tādēļ nevajag nolaist rokas, ka es neatbildēšu. Ja es uzskatīšu, ka man tev ir jāpalīdz, tad es ar tevi visticamāk sazināšos privāti.”

Vanga atklāj, ka iespējams nākotnē sāks nodarboties ar cilvēku konsultēšanu, taču pagaidām viņai nav laika tam. Viņa liek atcerēties, ka nebūt nav tā, ka ar viņu pilnīgi nevar sazināties.

Varbūt ir vērts viņai nosūtīt privātu vēstuli?

 

avots

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anita</cite>

    Labvakar!Es nesen apglabaju Tevu!Neticu ka tas bij nelaimes gadijums.Rakstu ar smagu sirdi..Varbut varat palidzet!

Pievienot komentāru