Kā šortos izskatās 50 gadīgā pasaules bagātākā cilvēka mīļotā sieviete

Daudzi ir pārliecināti, ka aktrise un TV šovu vadītāja Lorēna Sančeza ir izvilkusi laimīgo loteriju, jo viņas sirdi ir iekārojis viens no bagātākajiem vīriešiem uz Zemes. Un pāris lielāko daļu sava brīvā laika pavada pludmalē. 

“Amazon” dibinātājš Džefs Bezosa ir kļuvis par vienu no apspriestākajiem cilvēkiem pasaulē. Ziemas brīvdienās pāris devās uz SenBārtu kopā ar draugiem. Un daudzi uzdod jautājumus – kas tad ir tik īpašs sievietē, kuru iemīlējis Džefs?

Un baumotāji lēš, ka Džefs ir iekārojis viņu mirklī, kad ieraudzīja kādās viesībās Sietlā.

Lasi arī: Jaroslava Titorčuka: Kā šodien izskatās projekta “Es kaunos no sava ķermeņa” dalībniece

Un Lorēnas reputācija tika iedragāta, jo viņu apsūdzēja tajā, ka aizvīlusi vīrieti no ģimenes. Bet no otras puses, cilvēks jau pats izvēlas palikt vai aiziet. Šīs mīlestības dēļ Lorēnai un Džefam nācās upurēt savas ģimenes.

Лорен Санчес

Un šķiet, ka abi nudien ir laimīgi, jo paparaci viņiem seko ik uz soļa. Viņi daudz pastaigājas, dodas uz restorāniem, peldās un sauļojās. Un izskatās patiešām harmoniski.

Dažos tas raisīja apjukumu un daudzi uzdod jautājumus – kāpēc viņš izvēlējās 50 gadus vecu sievieti, ja varēja iegūt jebkuru 20 gadīgo? Un atbilde ir viena – ne jau visi vīrieši dibina attiecības balstoties uz ārējo izskatu un sieviete viņam blakus pilda ego funkcijas.

Патрик Уайтселл, Лорен Санчес и Джефф Безос

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru