Kā pareizi atvērt šampānieša pudeli Vecgada vakarā, lai piepildītos vēlēšanās. Un, kā ievēlēties vēlēšanos tiem, kuri nedzer šampānieti

Jaungada paražas tiem, kuri nedzer šampānieti

Ja jūs kādu iemeslu dēļ nelietojat alkoholu, nedomājiet, ka pusnaktī jums nebūs, ko darīt. Ezotēriķi piedāvā vienkāršus un efektīvus rituālus, lai sapņi piepildītos.

Paņēmiens Nr. 1

Tieši pirms svētkiem, paši savām rokām pagatavojiet papīra lidmašīnu. Uzrakstiet uz tās to, ko jūs vēlaties saņemt nākamajā gadā. Kad pulkstenis sāks zvanīt, atveriet logu un palaidiet lidmašīnu ar vēstījumu uz augšu, atkārtojot savu vēlēšanos.

Paņēmiens Nr. 1

Savlaicīgi nopērciet skaistu baltu vai zelta krāsas sveci. Sagatavojiet arī nelielu gabaliņu papīra un pildspalvu. Pusnaktī aizdedziet sveci, noformulējiet savus nodomus rakstiski un sadedziniet papīru. Jums vajag censties izdarīt tā, lai papīrs pēc iespējas pilnībā sadegtu, un pelni paliktu pie sveces degļa. Svecei ar šiem pelniem ir jāizdeg līdz galam.

Paņēmiens Nr. 3

31.decembra dienā paņemiet savu mīļāko konfekti, atveriet to un uz tās iesaiņojuma papīra uzrakstiet savu vēlēšanos. Pēc tam atgrieziet konditorejas izstrādājumam tā sākotnējo izskatu un iekariet eglīte. Kad pulkstenis sāks zvanīt divpadsmit, vajag paspēt apēst konfekti, pie sevis atkārtojot to, kas tika uzrakstīts iepriekš. Konfekšu papīriņu saglabājiet kā talismanu visam nākamajam gadam.

avots: strana-sovetov.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru